Jump to content
CvGaming

Regel förslag


Barre
 Share

Röstning typ  

73 members have voted

  1. 1. Vad?



Recommended Posts

1 hour ago, Treos said:

efteråt det står en bil och blockerar våran helikopter spawn

Tycker att det borde finnas en regel emot att blocka vehicle spawns, uselt RP och bara irriterande.

1 hour ago, Treos said:

lockpickar denna bil för att flytta på den blir jag smälld

Fixa godmode till rebellerna i sitt HQ annars. Jag tycker det verkar rimligt.

 

Bandit en gång per dag är lite väl mycket dock, en gång varannan kanske? 

Swat verkar onödigt imo, apd är redan "insatsstyrka" i och med att dem har 7.62, ghost hawk och hunter(s).

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Thorwald said:

Skulle va trevligt att kanske se nån annan slags faction istället för rebeller typ som SWAT/FBI som fokusera mer kanske på house raids eller som advokater men också och att minska gear och liknande på servern vilket VERKLIGEN skule behövas!

Det finns ingenting som stoppar någon från att dra på sig lite finare kläder och roleplaya att de är advokat och sedan representera någon som är i polisens förvar. 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Treos said:

Har ett par förslag, där jag ska försöka resonera från olika perspektiv.

Folk vill att vi ska röra oss mer på ön men sätt er in i våran situation, vi blir STÄNDIGT baitade på ön (tycker någon form av regel angående baiting ska införas) tar ett exempel igår var det bandit jag loggar in efteråt det står en bil och blockerar våran helikopter spawn när jag då sätter mig och lockpickar denna bil för att flytta på den blir jag smälld, ännu ett exempel är att folk flyger över våran ö gång på gång för att väldigt uppenbart baita kos, (syftar på ett speciellt gäng just nu). Kan gå med på att jiddra på ön i försök om kos med måttlig mängd är fine by me. Men när det blir till något man gör direkt man loggar in HELA TIDEN så blir det för mycket och därav tråkigt.

Sedan kommer vi till något annat vilket är bandit visst bandit är jätte kul men återigen i måttlig mängd. 2 gånger per dag är för mycket imo, därför kanske en regel som Axel nämnde ovan, och istället kanske införa ett vapenförråd folk kan råna nästan som ett fed fast man får vapen istället, desto fler rebeller desto bättre vapen, ett exempel kan vara att vid 3 rebeller droppas 5.56or och vid kanske 5-6 rebeller droppas 6,5or och vid 8-10 rebeller droppas möjligtvis en 7,62a (ak-12 eller mk14 kanske) och säg två 6.5or. Sen att vi ska kontrollera farming är också något som är sant men vi försöker förbättra oss angående. Sen att införa en SWAT styrka är inget som skulle förbättra servern, då nuvarande APD har all utrustning de behöver för att både vara en trafikkontrollant eller en insatsstyrka då de har tillgång till 7.62or/carrier lights, hunters/huron mm. 

Det var lite vad jag hade att yttra mig om. 

Bra saker, men ni behöver inte åka till bandit?

Link to comment
Share on other sites

Det här med A.P.D först.

Ytterligare en faktion som är militär/swat skulle inte ge något positivt till servern.
I dagsläget är A.P.D alla de sakerna redan som flera nämnt, det är deras ansvar att skydda civila som kör lagligt mot gäng och rebeller. Det är deras ansvar att ta folk med olagligt gear och raida hus. Dom får helt enkelt ta i mer med hårdhandskar.
Däremot kanske ett medborgargarde eller liknande kunde vara något. Bounty hunters som jagar ner follk på Wanted list (som i viss mån redan finns men prislista osv bör ses över.), men låt dom få en bounty hunter shop där de kan köpa zipties osv billigare och med perks få tillgång till bättre vapen och när man perkat upp högt kanske till och med köpa tazer pistoler och polisväst.
Kanske också införa ett wanted system som jag har sett finns på vissa servrar.

Rebellerna har ju sin bakgrund och sin agenda, dom behöver nog bara finslipa lite på allt då mycket är nytt ännu.
Griefing etc finns ju för poliser, finns inte detta för Rebeller också? Alltså om vissa gäng eller individer konstant är jobbiga/följer efter och stör så blir dom bannade?

Bandit tycker jag ska ha samma regler som Fed, ett o samma gäng får bara ta det varannan dag och man får bara ta det en gång om dagen.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Johanees said:

Tycker att det borde finnas en regel emot att blocka vehicle spawns, uselt RP och bara irriterande.

Finns redan, kallas för trolling/griefing och är banbart.

Övrigt nice tråd, detta som behövs, att många kommer in här i tråden och ger sina åsikter om allt mellan himmel och jord! :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.