Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Oddjob

Crash

Question

When i start arma 3 there is no problem at all.

My problem is when i connect to a server and join a lobby. 

I have treyed diffrent servers it always crash when i join the lobby.

I have reinstalled. Varifyed cashe. 

This problem started when marksman DLC was relesed

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

C:\Documents and Settings\ your windows user name \Local Settings\Application Data\ArmA 3
Clear all stuff in there.

Then remove the "Marksman" folder in your arma 3 game folder and reverifiy/redownload that part. then connect.

should hopefully solve it for you, else it might be related to something with your card/driver setup since the new patch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.