Jump to content
CvGaming

Sanningen om Afriel


Darwin
 Share

Recommended Posts

''Hur började allt?'' Är frågan man får ställd dagligen, så nu kommer sanningen för alla er som undrat.

 

glassbilen-rhodos-stad-grekland-966819.j

 

Allting började 1983 i staden Vladivostok i Ryssland, lilla Afriel hade precis anlänt från den nordkoreanska kusten för att bo hos sin morbror Kryznak i Ryssland, Kryznak var en snäll och givmild man som jobbade som gruvarbetare, men på hans fritid så drev han eget, han drev glassförsäljning från en bil.

lilla Afriel nappade direkt på det och ville vara med, morbror Kryznak behövde lite extra hjälp så det var väldigt välkommet. Afriel njöt i stora drag av att sälja glass, och Kryznak tyckte att Afriel gjorde ett såpass bra jobb så att han erbjöd Afriel ett jobb i glassbilen, han tänkte och tänkte.. sedan tog han ett av de svåraste besluten hittils i sitt liv, han skulle bryta sig loss från rysslands järnhand, tacka nej till jobbet och resa till sverige där han skulle kontakta sin kusin Lasse.

 

glassbilen.jpg

 

Afriel anlände i Sverige en snöig julimorgon i augusti, avdankad, trött och sliten efter den långa tågresan från ryssland, han sprang till närmaste telefon automat där han kontaktade sin kusin, Lasse, som var väldigt glad över att få höra Afriels röst, Lasse ville att Afriel skulle komma och jobba för honom, Lasse jobbade på Hemglass och körde glassbil, och detta kunde Afriel allt om, så han tog det med storm!.

 

980.jpg?8f85f6f8bfe9428151e740560fa7126c

 

Han tog det bokstavligen med storm, första dagen så fick den nu 18 åriga Afriel sladd på glassbilen och välte på motorvägen. Han klarade sig med några få mindre skador och fick lämna sjukhuset redan samma dag, Lasse och Afriel fick sedan sitta i enrum och förklara för chefen vad som hade hänt, Afriel skämdes och var mycket upprörd över händelsen. Det hela slutade med att Afriel blev återbetalningsskyldig för glassbilen samt fick sparken, vilket kom som en chockerande och sorglig nyhet för honom.

 

Hur ska då Afriel få tag på pengar för att ersätta hemglass?

Jo, på det sättet han alltit har tjänat sitt levebröd, genom att köra den legendariska blåa bilen.

2 månader efter olyckan så träffade Afriel en speciell människa, nämligen en partner som kom att bli hans eviga kärlek, Riccardo. Afriel och Riccardo tog det i sina egna händer att lösa skulden för den trasiga glassbilen, då startade de sitt egna företag, Riccardo's Glass.

 

minibuaglasbil.jpg

 

Och vad vi vet, så hörs fortfarande brummandet av Afriel & Riccardos glassbil på sveriges gator långt efter skulden var avbetalad, hade detta blivit hans liv? hans passion?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 months later...
9 hours ago, Elnour Isak Adam said:

Bra leo, bara 2 år sent men det är ju inte så lätt för dig o veta eftersom du började spela på cv imorgon #tanklistan

Ja men okmej din tölp, tror du inte jag såg det eller, ibland så måste man backa någon 2 år efter

kys kys kys Fiskus

 

 

 

 

legacy är min storebror

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.