Jump to content
CvGaming

banrequest på [Cyka] johansson


sikta
 Share

Recommended Posts

Namn på mig in game [Medic Trainee] SikTa

Offender-name [Cyka johansson

2015-09-23

jag vad och ressa en i namn [cyka] johansson. jag hade ressat klart han sedan så ska jag åka där i från så frågar han kan man åka med dig till pyrgos jag säger nej det kan du får jag ska åka till kavala. 

då säger han att jag ska köra han till pyrgos att jag inte har något val,. så hopparj ag in i min medic heli då säger jag du hoppar inte på egen risk. och han hoppar. jag kör till kavala polis HQ. vi sitter där i 10 min. sedan säger jag du kan hoppa ut. nej säger han då. jag kör. mot NLA ÖN för kunna få hjälp. så jag kan göra mitt jobb. ingen NLA in på serven. jag kontaktar E.C och frågar om hjälp. dom säger att dom ska hjälpa mig så jag åker till pyrgos bridge. [cyka] johansson hoppar ut från helin och skjuter mot mig ser man. E.C camaz slår ner han. sedan hoppar jag ut. och ska ressa en kille. då skjuter [cyka] johansson mig i ryggen. med en mk20.                    och när han säger du har inget val du ska köra mig till pyrgos. det tar jag som ett hot. för han siktar på mig med sin mk20.

 

film 1 är lång så ni vet det men lyssna på hur han beter sig mot mig som är medic.   https://www.youtube.com/watch?v=cU-Rlitrv6g&feature=youtu.be

film 2 är med rdm.      https://www.youtube.com/watch?v=6rf37OP9zHI

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.