Jump to content
CvGaming

Perm Ban -Creedy


Creedy
 Share

Recommended Posts

 

Name: Creedy

Date: 2015-10-2

GUID: 76561198157519801

Reason: jag blev perm bannad för jag hade dupade grejer i mitt hus/alla i ganget blev bannade jag fick dem av en spelare som heter Big Mac och han sa att han fick grejerna och någon kille som slutade spela på server jag fick pengar av big mac till att köpa ett hus jag köpte hus och han kom med ca 2 fulla Heemt box till mitt hus och la in det några dagar efter jag fick grejerna så börja admins dra upp mig till rum och sa att vi dupade och jag sa nej sen valde jag och prata med den här killen big mac och fick fram att han dupade och gav oss grejerna. har vido på detta när jag prata och skriver med han. 

här är när jag skriver med han 

https://www.youtube.com/watch?v=5xjc3pfs_a8&feature=autoshare 

här är när jag pratar med han 

https://www.youtube.com/watch?v=P7SLwWsOGnw&feature=autoshare 

Link to comment
Share on other sites

Hej Creedy, din ban appeal kommer avslås eftersom du erkänt att du dupeat själv, Vi tackar ödmjukast för din bevisning mot Big mac / serious sam och vi kommer undersöka ärendet(detta vet du redan då vi snackat med dig på teamspeak)

 

*update*

 

Att skriva till oss admins att vi är dumma i huvudet <3 admins skaffar dig inga pluspoäng heller, har lagt 1 veckas cooldown på dig i teamspeak då jag sagt till dig ex antal gånger att du får invänta din tur.

 

Mvh Admins

Link to comment
Share on other sites

  • Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.