Jump to content
Sign in to follow this  
Bugge

Hejdå alla <3 [Eller vi får se]

Recommended Posts

Hej alla cvg spelare!

Vi i ru kommer lämna servern på grund av att rp inte finns längre. Vi vill inte behöva skjuta vi tycker bättre om rp. Så jag och joel kommer checka ut från cvg helt.  Detta är från mitt perspektiv. Jag kommer sakna er alla hur mycket som helst, därför har jag frågat afriel att lägga perma på mig.,För jag kommer komma tillbaka och det vill jag nog inte. Tror vi alla har hittat vänner för livet från cvg. Man kommer ha kvar minnen som aldrig kommer försvinna. Typ när vi tog bandit jag kooben lindegren joel och bobbe, så kul som vi hade där vet jag inte om vi kan hitta mer på cvg. Nu när vi kanske lämmar så se till att rp finns på servern och sprid bara KÄRLEK på servern! Vi kommer inte lämna ts för det kommer mitt hjärta inte klara av!

Jag vill även tacka admins som finns utan dom så vet i fan vad jag hade gjort då! Så många gånger som jag har behövt få refound damn! Jag kommer seriöst sakna alla på servern finns inte nån som jag inte kommer sakna. 

Om jag får tillägga så tycker jag att bachne borde få bli riktigt support ist för test support. Jag ville bli support och jag skulle aldrig klara av att göra så bra ifrån mig som han gör <3

ru medlemmarna: Boris jerkov: Emil  Yegor ... någonting: Joel  Vladimir ... någonting: Pleb lindegren <3 

Peace// Emil 

https://www.youtube.com/watch?v=M1YOvAISbrY : joels video! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

är Jimmie bara "test support" ? :o han borde vara vanlig isf imo! aldrig fått så snabb respons och hjälp som jag fick av Jimmie..

#hejaJimmie

 

Ni i R.U får ha det bra! :) 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Som Emil sa rpt på servern är minimalt och det är inget jag tycker om, jag kan inte heller säga att jag har varit bra på att rpa men jag har försökt.

Jag måste säga att jag har haft en grymt rolig tid på denna server har minnen från gamla A.V.F/N.B tiden som kommer sitta kvar ett j**la tag https://www.youtube.com/watch?v=KscYWa8OxdE (hitta nåskräp i youtube privat videosen)
Kommer aldrig glömma vissa personer som Emil, lindegren, chebbi, kooben, bobbe, espen, boss_beard/kungfu,capii, ninja, mcg4ver, hasan_ruh, blomdonkalzon3, number 0ne, pablo escobar, HARDMAN <3 och bachne, de har gjort tiden på cvg fett skön även om det inte har gått så bra mot slutet. har säkert glömt någon men aja.

Jag har inget dåligt att säga om någon admin, moderator, support eller någon annan ifrån communityn 

Även så har jag en LITEN pang video: https://www.youtube.com/watch?v=s37-djTq9N8 (riktigt liten pga datorn jag hade förut och disk space på nya datan 120gb ssd så går det inte att ha shadowplay på hela tiden för disken fylls dirr med videos och jag är en jäkla lat människa)

Ps. Bachne for president 
 

Hejdå <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej Emil!

Ta en liten Paus från arma ni. Det kan behövas ibland. Men som sagt sitt på TS:n och snagga skit med de andra som kommer ni allt vilja lira snart igen! Ni får ha det så j**la bra så länge så hörs vi snart! :-*

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Ni får ha det så bra pojkar, tråkigt att ni lämnar men att ni ska sitta och skriva att rpen är minimal känns lite som dubbelmoral, jag och flertalet andra jobbar hårt för att få upp rollspelandet men gång på gång får man slag i ansikten av folk som påstår att dom är duktiga på rollspela, man kan stå och rpa med ett gäng/poliser och alltid kommer någon som inte ens är delaktig i rollspelandet och engagear, där har bland annat RU varit extremt flitiga på att komma in från ingenstans och ropa "this is the ru, put your hands up or we will open fire" vetefan hur mycket det bidrar till RP.

 

Oavsett så är ni ett par sköna grabbar och jag tycker det är tråkigt att ni lämnar, å andra sidan kanske det är förståeligt också då mer än 50% av dom ni spelat med är permbannade för duping/exploits, jag hade dock gärna sett er i något annat gäng på servern då jag vet att ni kan rollspela (avf tiderna) :)

På återseende

//Bobbi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tråkigt att du lämnar mannen, kommer på Ts någon gång?
Du får gärna göra mig samma tjänst som jag gjorde till dig när jag slutade som civ :P 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, bugge said:

Bobbi/jonas  är så gullig #nohomo!

Emil försök inte med #nohomo både du och jag vet vad jag har recordat på shadowplay xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.