Jump to content
CvGaming

*CLOSED* Cvgaming's Stafett 5/3-16


Bachne
 Share

Recommended Posts

Cvgamings Stafett.

bf9c170bf814f409b43e7d355d1ea8af

WPhIGjD.jpg

 

Lördagen den 5:e mars. Dvs nu på lördag.

* 3-manna lag

* 3 olika etapper

* Flyg-Bil-Springa/Båt.

Det hela börjar med att man placerar ut sina 3 spelare på vardera ställen(Förarbyte platserna), dvs 1 vid starten, 1 vid förarbyte nr 1 osv. Därefter kommer alla vid platserna att tilldelas ett fordon för respektive gren. Första grenen är att flyga en helikopter från "Newstower" berget till NLA:s Main Checkpoint. I checkpointen kommer person nr 2 i varje lag att sitta i var sitt markfordon. Därifrån kommer de köra till NLA:s andra checkpoint. I den andra CP:n kommer det att ställa bilen och springa ner mot vatten kanten. Där kommer den sista personen att sitta i en båt. När du har gett den sista personen den "stafettpinnen" som i detta fallet kommer att vara en C4:a så kan han/hon börja ta sig mot mål.

Regler:

* All form av fusk kommer göra så att ditt lag blir diskvalificeras samt att du inte är välkommen på framtida event. Likaså ifall ni är där för att förstöra.

* Ni kommer bli tilldelade 1 C4:a per lag. Den är "stafettpinnen" vilket betyder ifall du inte ger den vidare till nästa person så kan ni helt enkelt inte vinna racet.

* Första person/lag som kommer med C4:an till målet vinner.

 

Hoppas vi syns på lördag! // Eventpromoters

Link to comment
Share on other sites

  • Bachne locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.