Jump to content
CvGaming

Complains


Fish
 Share

Recommended Posts

Är i fjällen nu så tänker inte skriva någon bok. I vår TS kanal så står det att ska du vara borta mer än två dagar så ska du meddela någon av cheferna och i detta fallet så har du vart borta i en månad och därmed så är du förmodligen bort tagen. Om man är borta en hel månad utan att ha meddelat  så kan du inte förvänta dig något annat. Du är välkommen att göra en ny medic app när de öppnar igen.

Link to comment
Share on other sites

Ifall det varit som senaste tiden att det varit en del ändringar i medickåren när det kommer till vilka som bestämmer så måste ju även du förstå att ifall du gjort "deals" med någon så gäller ju dessa bara med den specifika personen ifråga. Att hålla en faktionsplats när man ska sticka iväg på obestämd tid för att ta en paus det håller inte heller. 

Du måste också förstå att personerna i fråga absolut borde skrivit till dig att du ska bli kickad MEN dem kanske inte har en aning om vem du är eller vad du heter på TS eftersom du aldrig varit inne som medic under deras chefstid, för dem är du bara ett namn som inte varit inne på 1 månad och då blir det svårt att hitta igen dig innan du blir kickad. 

Tycker förövrigt inte att det är deras skyldighet att söka upp dig när det enda du verkar ha gjort senaste tiden varit att ta upp en plats utan någon vilja att spela alls, då är det ju lika bra att dem tar bort dig eller att du faktiskt lämnar själv :)

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.