Jump to content
CvGaming

Ban req [S.D.S] Blackaskel


viggo
 Share

Recommended Posts

Hej admins. 

Mitt namn: [b.d.c] viggo

Den som jag vill banna är: [s.d.s] Blackaskel

Datum : 2016-05-10.

Tid: runt 21:00

Vi i B.D.C kriga mot WL i 90 graders kurvan. sedan kommer  S.D.S och gör en 3 parts engage mot WL. Av någon anledning får jag ett skott i huvudet av S.D.S Blackaskel, alltså en RDM. 

https://youtu.be/D4yVnkzxn3k

Edited by viggo
Link to comment
Share on other sites

Okej okej... Vi hade fight med WL på platsen, Jag fick höra att en WL var i området och jag såg dig. Satt ett skott i huvudet på dig och insåg direkt mitt misstag. Jag skrev omedelbart till en av dina medlemmar att det inte var meningen och INGEN KOS. Du bad om refound och jag skrev att dina kompisar kunda loota dig. Sedan hände inget mer, vi fortsatte fightas mot WL och ni försvann.

Runt 30 minuter senare skrev du det här: https://gyazo.com/3beac570deb1f604f17a7a01562ef4ae

Jag svarade med hur kan en väst bara försvinna sådär?

Fick det här svaret: https://gyazo.com/64fc1b2bffac9971a6fa6476810ca4dd

Då skrev jag något lägg upp så får jag se

Ditt svar: https://gyazo.com/803fd9a87451cd26f3d3839b5c80ff0b

Efter det fick jag inget av dig förutom den här ban reqen. 

Link to comment
Share on other sites

Eftersom han visar upp bilder på att ni kommit överens om saker så kan jag säga såhär, troligen så har ni missförstått varandra. 

Karlsson vill ha en video på att västen försvinner för att västar "försvinner" inte och det köper jag, men antagligen så tror du han menar att han vill se video på sekvensen. 

Jag tänker neka denna Ban-req med den enkla anledningen att ni faktiskt kommit överens om något OCH att ditt gäng faktiskt fick plocka upp sakerna som du hade tappat!

 

Laddar du upp en video och skickar till mig på att västen försvinner så ska Karlsson skicka över en väst på momangen men tills vidare så är ni kvitt. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, PeTTePeTTe said:

Bevis behövs... Följ template : 

Tänkte bara spara mods lite tid :D

@PeTTePeTTe läs igenom de du länka själv, för du verkar ju inte fatta att du inte ska kommentera i topics du inte får kommentera i. 1 gång till och konsekvenserna kommer bli stora. Lyssna och följ dett nu, för annars kan de va de sista du skriver på detta forum.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.