Jump to content
CvGaming

Admin meddelande till alla spelare


Goatis
 Share

Vilken karta vill ni spela?  

125 members have voted

  1. 1. Karta?

    • Tanoa
      38
    • Altis, inte wipead
      46
    • Altis, wipead
      40


Recommended Posts

Godkväll folket!

Som ni vet har vi haft dåligt med folk inne på Tanoa servern nu under sommaren. Vi i admin teamet har även passat på att tagit lite ledighet från våra admin sysslor, då de flesta av oss har heltids jobb och driva ett community på fritiden är nästan som ett andra heltids arbete. Jag kan bara prata för mig själv men jag kände att jag behövde lite semester från datorn. Men nu är vi tillbaka och vill att CvG ska ska bli "aktivt" igen. 

Så vi står lite i valet och kvalet här gällande våran framtid inom Life scenen. Jag vill personligen se att vi rullar kvar Tanoa då jag tycker Tanoa är en väldig fin karta som i mina ögon passar perfekt till Life servrar. Har fått höra att det är problem med ekonomin och buggar etc. Men det är ju saker som går att åtgärda. 

Många har sagt att dom vill tillbaka på Altis även fast många av dom som sagt detta tyckte att Altis va uttjatat och tråkig. 

Nu är vi ändå här för att driva en community som baseras mest på spelarnas åsikter. Så jag undrar vad ni känner för spela? 

Är det Altis eller Tanoa?

Om ni vill spela Altis skulle det göra skillnad ifall vi skulle wipea servern, eller är det för att där har ni era vapen och saker sedan tidigare?

Jag vill veta för att kunna skapa en rolig server för alla. Så innan du svarar tänk igenom ditt svar och sen ska du skriva kritik måste det vara konstruktiv kritik annars har vi inget att bygga på. Hjälp oss att hjälpa er!

Jag köper att det är tråkigt att man måste köpa Apex för att kunna spela Tanoa. Och ber om ursäkt för att jag tidigare sa att Tanoa skulle vara gratis men inte vapen och fordon, men detta va vad jag fick höra...

Så nu vill jag bara höra era åsikter.

PS. Vi håller på att planera en tävling med fina priser i potten.

EDIT: Sista beslutet gällande server val är upp till oss admins, pollen bestämmer inte något, den gjordes bara för att jag ville ha in era åsikter. 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, LukasL said:

De bättre alternativet vore om ni hade två val, Altis eller Tanoa. Som de står nu så vill majoriteten av spelarbasen återgå till Altis men är delade mellan wipe eller icke-wipe. 

Nja jag försöker få en överblick på vad spelarna vill

Link to comment
Share on other sites

Även om det kan kännas tufft för många att lämna sin förmögenhet bakom sig på Altis så tror jag att Tanoa kan bidra med mer än vi tror. Vi har kört på Altis i två år nu och en stor del av communityn har ersatts av nya spelare då de tidigare tröttnat. En nystart och en lockande bana tror jag skulle väcka många spelares uppmärksamhet till att börja spela igen. Ni måste försöka tänka på vad som väntar och inte bara på vad ni lämnar bakom er. Tanoa är en oerhört bra bana för RPG.

Link to comment
Share on other sites

Sjäv tycker jag Att en wipe på altis skulle va en bra ide då RPet har försvunnit senaste tiden ja spela SÅ de handlar lite mer om rp än att sitta oh råna en mack varända restart.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Goatis said:

Tack för din motivering, den innehöll många viktiga punkter och den va väldigt omfattande och välskriven. 

Hej Goatis! Tack vare dig så tror alla på jobbet att jag är ett retard för att jag bara brast ut i skratt när jag läste din kommentar. På återseende!

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, DompaN said:

jag tycker att ni borde wipea då de är redan mycket dupat gear ute, och att admins/mod måste sitta dagarna i ändan och fixa buggade hus. tror de blir bättre med en wipe 

 

Pratar vi Tanoa eller Altis?

Link to comment
Share on other sites

Jag personligen tycker som dig Goatis.

Men om ni skulle gå tillbaka till Altis, då är det wipe som gäller enligt mitt tycke.

För om man INTE wipear den, så kommer det fortfarande bli samma gamla tjat som förut. En del har flera miljoner på bank kontot och 3 hus fulla med gear och kan geara om utan att slösa pengar eller liknande.

Sen att en del äger tre hus, blir ju att många inte kan köpa hus de vill, bara för att någon lallare har köpt huset, bara för att... Så jag tycker att man ska ha en gräns på att man bara får äga 1 (!) hus...

Och sen att många kan Altis kartan och vet precis vart det är bäst att råna, baeta (stavning?) polisen eller KOS, lägga upp bra taktiker för FED m.m..

 

Så jag tycker som sagt att Tanoa är bäst på många sätt :)

 

Men det är ju bara vad jag tycker...

 

Link to comment
Share on other sites

Jag vet att jag skrev att jag skulle sluta/ta ett långt uppbehåll. Men nu är det så att om altis kommer tillbaka utan wipe så kommer jag nog tillbaka. Jag tycker att ni inte ska wipa för det finns personer som mig själv som har lagt ner säker 1500+ timmar om inte mer. Så därför skulle de kännas tråkigt att det bara "kastas i sjön". Där har ni min motivering. 

Link to comment
Share on other sites

  • Goatis unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.