Jump to content
CvGaming

Altis Life - LIVE


Legacy™
 Share

Recommended Posts

Tjena Cvg!

Efter en lång vecka så har vi äntligen nått vårat mål. Att återigen återuppta Altis life på Cvgaming och återställa server till dess forna form. 

Servern har skapats med det bästa ifrån det vi arbetade på under Tanoa tillsammans med det bästa ifrån Altis life servern, detta involverar alltså vapen och fordon ifrån APEX-expansionen, huruvida folk som inte äger APEX kommer kunna använda dem är i dagsläget rätt oklart utan det är någon som vi får utvärdera unders tidens gång. 

Inför Tanoa release så var det en hel del uppståndelse kring vilka som skulle ha vilket gäng och det är därför beslutat så sent som IDAG att de gäng som i dagsläget har en TS-kanal kommer att vara förhandsbokade gäng. 
DETTA BETYDER att gäng som har en TS-kanal bara kan bli skapade utav den som äger TS-kanalen. Jag "Legacy" får därför inte skapa ett gäng som heter [B.D.C] som exempel utan det är bara den som sitter på Channel-Admin som får skapa gänget, eller någon annan i gänget med Channel-admins tillåtelse. Om detta överträdes så kommer vi att ta bort gänget och detta för att undvika de konflikter som vi stötte på under Tanoa.
 

 

Startbonus kommer vi dela ut på Zamak Transport + 500K till dem som utfyllt krav i våran gamla databas. Anser du dig ha spelat tillräckligt länge på våran gamla server kan du ta kontakt med Administratör och Moderatorer så kommer dem svara dig huruvida du är en av dem som kommer ta del utav denna startbonus och även hjälpa dig få den.
Det kommer att finnas ett supportrum i TS för dem som vill ha sina bonusar. Hör av er till supports/Mods/admins där. Var gärna tålmodiga då det är flertalet personer som ska kollas samtidigt.
Denna bonus kan du endast få ut om du bara var aktiv i slutet på Altis servern. Att ha spelat för flera månader sen och komma och be om bonus kommer inte att fungera. Spelare som varit permbannade som fått en andra chans kommer INTE att få en startbonus.

 

 

Hus 

Husen är nu ändrade, största husen kan numera bara ta 2 lådor medan det minsta kan ta 1 låda. 
Priset för dem minsta husen är satta på 800k enligt den nya Altis Life standarden. 

Poliser

Poliser går fortfarande inte att loota, för att kompensera för detta har vi lagt in en Hideout med priser som ska stämma överrens med hur servern ser ut. Detta är satt under test till en början så vi får se om detta funkar överrens med verkligheten eller om det behöver ändras.

 

Lyckades få en bild på @Goatis när han nyligen blivit klar med servern.

1989xh.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Goatis unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.