Jump to content
CvGaming

Meth Event - 29/12 kl: 20:30 *CLOSED*


Scuba
 Share

Recommended Posts

Bakgrund

Efter svåra tider har U.F.A bestämt sig för att satsa mer på att exportera droger ut till alla öar. Valet av droger är meth och de har förberett detta länge genom att ha samlat på sig varor. Men en liten mullvad har get polisen info och avslöjat U.F.A's plan.

Planen

Planen är att U.F.A ska lasta en HEMTT med drogerna ner mot kusten där de möts upp av en båt som sedan ska frakta allt detta vidare. Polisen vill att så många som möjligt hjälper de att stoppa denna transport. 

Frivilliga kommer att få samlas utanför U.F.A ön där info om vart båten och HEMTT;en möts. Denna info kommer att berättas från polisen när de har säkrat U.F.A ön. Där efter får alla lämna ner mot platsen. Där efter är det fullt krig, inget gäng går säkert på detta slagfält.

Men om ni dröjer kommer U.F.A ha lastat klart och kommer att skicka ut allt till de andra öarna. Om detta händer finns det inget som säger att U.F.A inte börjar rusta för krig med alla dessa ny vunna pengar. Om ni inte lyckas på en timme så kommer U.F.A's plan lyckas. Lyckas de lämna kusten kommer de inte spela någon roll hur många som dödas där, det kommer ändå in fler rebeller med bättre grejer, så satsa allt.

Regler

* Kill on sight 1.5km runt HEMTT;en

* One Life

* Medics får hyras (minst 300k måste erbjudas, sedan får medicen gå efter högsta bud), dock bara 3 ress per gäng så var sparsam

U.F.A regler

* 1 Hunter max, resten kommer vara till fots

* Max en tung helicopter (hellcat, gh osv.)

* Garanterat en medic

Priset

Det gäng som lyckas komma ifrån med HEMTT;en får ta och frakta hem allt meth men det finns ingen garanti att inte methet beslagtas vid ett senare tillfälle.

Link to comment
Share on other sites

  • Scuba pinned this topic
  • Scuba featured this topic
  • Scuba locked, unfeatured and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.