Jump to content
CvGaming

N rdmar


lisstrand
 Share

Recommended Posts

På 02:50 precis efter att din polare säger något om att ".....brukar bli skjuten i huvudet" så hör man faktiskt "This is Notorious" ifall man pressar in sina hörlurar ändå upp i trumhinnan. Anledningen till att du inte hör är för att det låter som att du har 100+ DB på teamspeak så att dina polare nästan ekar och man hör KNAPPT någonting alls in-game.

Ifall man tittar på det övriga klippet så kan man rätt snabbt avgöra att man inte hör någonting alls konversationsmässigt, och därför är det upp till dig att lösa så att man faktiskt hör vad folk säger till dig. Tycker även att det är ironiskt hur du anger att man bör börja kolla vid 02:55 när engagen sker vid 02:50. Hade troligen hört detta redan igår men jag kollade aldrig innan den tidpunkten som du angav. 

På dompans video så hör du hur det bör låta när man spelar arma eftersom att detta är ett spel som handlar om att interagera med andra människor, inte vem som kan höra vinden susa högst! :)

Tack för mig! Denna ban-req blir nekad!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.