Jump to content
CvGaming

Ang Bandit


v.pUTIN
 Share

Recommended Posts

49 minutes ago, Rudolf said:

Okej säg allt guld då hur ska jag vet hur scenariot kommer ut spela sig om de nu skulle hända de är ändå ni som sättet kraven vid ett sånt här tillfälle. 

Låt oss säga att ni har flertal gisslor nånstans behöver inte ens ha dom inne på fed. Då har vi helt plötsligt två uppgifter. Varför skulle vi då skita i gisslorna bara för att få skjuta ? 

De är väl självklart att vi skulle lägga upp oss så ni inte hinner komma nånstans med fed om vi nu får reda på de innan scenariot utspelar sig. 

Försöker bara få fram att det finns mer en ett sätt att ta fed och de är bara att testa och utgå ifrån de eller ? :) 

Fast nu är det ju så att folk har försökt flera gånger och har alltid slutat med att dom hjar blivit skjutna och tror inte det kommer bli någon skillnad alls! Då det finns regler på att vi inte får ta fed när vi vill så känner jag personligen att det inte är värt min tid att ens försöka då det aldrig någonsin kommer sluta med att vi kommer där ifrån med allt guld! Sorry men du kommer nog aldrig få se det från min sida

Link to comment
Share on other sites

FED är precis som Bandit ett server event där de inblandade parterna får skjuta av sig lite, Polisen får testa sin förmåga att försvara och det brytande gänget får slåss för att komma undan med guld, vill man RP:a ett rån eller liknande så är nog Local Tax eller mackrån att föredra. 

Jag själv är polis och kan uppskatta fed ibland då det kan vara skönt att få skjuta av sig lite. Säger inte att vi aldrig får kos för det får vi hela tiden men en fight på FED där det råder lite andra regler och man faktiskt slåss för något ser jag lite som en "premium fight" och uppskattar de mer än alla bajsfighter vid kavala checkpoint. 

En fight i Kavala är oftast skittråkig och utdragen så ett jävligt bra RP är att föredra istället

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.