Jump to content
CvGaming

CvGaming Altis Life Release


Bachne
 Share

Recommended Posts

Hej Cvg!

Äntligen är tiden inne, efter ett par intensiva dagar somliga sömnlösa nätter(@Goatis) så är vi tillslut framme på vårt mål. Att öppna Altis Servern igen. 

Vi har försökt ta vara på de idéer som ni har fört fram för att få servern så underhållande som den bara kan bli. Men likadant här som i tidigare Altis versioner från CvG kommer Apex DLC:n inte vara en del av kakan. Detta helt enkelt för att alla som vill ska kunna spela på servern.

Allt från hur mycket pengar man tjänar på diverse saker till hur mycket ett hus ska kosta är någonting som i framtiden kan ändras. Beroende på hur läget ser ut på servern och vad vi tillsammans känner är rimligt.

När vi väl annonserade att vi skulle öppna servern igen har det haglat in massvis med frågor allt från ifall Poliser kommer att kunna bli "lootade" till ifall de kommer att kunna köpa silencers.

Poliser kommer att kunna bli lootade. Silencers är dock fortfarande helt ute ur leken.

Angående gängkanaler på TS som likaså de har varit ett hett ämne så har vi valt att göra på följande vis:

Inte förrens ni har skapat ett gäng på servern kommer ni kunna be om ett rum. Som då helt enkelt kommer att skapas i ordningen som frågorna kommer in. Dvs att vi kommer helt enkelt dubbel kolla så att gänget faktiskt existerar och sedan skapa ert rum. Detta för att alla ska få samma förutsättningar. 

Det kommer troligtvis finnas saker som kommer behöva en genomkörare så då ber vi helt enkelt att lägga upp en topic under Altis Life -> Bug reporting och skriva sakligt vad som inte riktigt funkar som planerat så kommer vi kika på det så fort som bara möjligt!

Link to comment
Share on other sites

  • Bachne featured and pinned this topic
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.