Jump to content
AffeBraah

Ban appeal/pablo escobar

Recommended Posts

Hej! Jag har varit bannad en väldigt lång tid nu för duping i cirka 1 år nåt sånt. Jag ångrar det väldigt mycket och tycker det var dumt gjort eftersom jag gillar verkligen cv! Jag var helt enkelt ivrig i gear och ville ha de så snabbt som möjligt eftersom när jag körde drugruns så blev jag rånad. Sen kom jag på den sämsta iden att dupa. Som sagt har jag begått ett stort misstag och jag vill jätte gärna få en ny chans! Jag har verkligen frågat mycket om jag kan få en ny chans men admins har sagt att jag ska vänta lite längre sen så kan jag göra en ban appeal. Min kompis snackade med Öberg och då sa han att om jag gör en ban appeal så skulle dom se men jag hoppas jag verkligen får en ny chans! Och så får ni ha en bra dag.

MVH: Affe/Pablo Escobar

Share this post


Link to post
Share on other sites

VET ATT JAG INTE SKA SKRIVA HÄR! men du var ju inne i ts och sa att det var jag som hade bannat dig och var kaxig som fan mot mig och Afriel och det fick dig permbannad på ts också!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Förlåt om jag betedde mig dåligt men du var otrevlig och var riktigt taskig de var därför jag blev lite sur... o kaxa tillbaks men sorry för de:I

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×