Jump to content
CvGaming

Bug reporting - Medics


Mirrors
 Share

Recommended Posts

- Medics får speed tickets https://gyazo.com/3680facee6f4ebe596a312db40298978

- De efterlängtade konerna och barrikaderna fungerar, men är ganska buggade (på ett komplicerat sätt...) 

Jag har inte riktigt fattat riktigt vad det är som händer, men när man kollar på en av flera koner så får man upp alternativet att plocka upp vilken som helst av dem, även om de är en bit bort. När man sedan har plockat upp en av dem så anser action-menu (när man scrollar) att det fortfarande finns lika många kvar ute. Om man sedan sätter ut konerna igen adderas alternativet och man har helt plötsligt 3 koner som man kan plocka upp enligt action-menu, trots att det bara är 2 ute. Efter ett tag kan det se ut så här: https://gyazo.com/4c63428d0f5b24bf881656b09996b35d (notera att jag har 3 koner ute här)

En annan sak som gäller både koner och barrikader är lite likt det förra då man får upp alternativet att plocka upp antingen en kon eller barrikad om man placerat ut en av varje av dessa. Står man dock närmast barrikaden och väljer "pack up cone" så försvinner barrikaden och man får en kon i inventoryt. Står man närmast konen och väljer barrikad så får blir konen en barrikad i inventory osv. https://gyazo.com/c1eb72c5a6a3d431f3d29da6f0f0b6fe

Om admin vill ha videon när jag experimenterar med konerna så kan jag fixa det. 

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.