Jump to content
CvGaming

fredde85s

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fredde85s

  1. såklart man käftar emot när du ber en reseta lvls igen när man redan bytt namn och du inte sa att det va dåligt. du sa aldrig att könsorgan va dåligt när jag var online det är helt klart. jag kan tyvärr inte se chatten INGAME när jag inte är online så det är inte min miss att du kanske glömde kolla om jag var online vid tillfället.

  2. jag startade min gubbe igår och tog ett "sexuelt" namn vid Vagina, som jag blev tillsagt att byta så jag gjorde det.

    och bytta tills bara "könsorgan" som är ett ord och inte det mindre stötande. jag loggade in och admin sa ingenting om det "när jag varit online och kunnat sett" nu idag så är det tydligen ban värdigt när jag blivit level 30" det här är inte acceptabelt.

    det är runt 2-3 personer som tyckt det vara stötande tydligen och alla andra tycker inte det,  jag ser inte nått problem med det, om detta var nått spel där yngre personer skulle vara så är det såklart fel. men nu är det ARK där man dödar folk och gör andra arga.

  3.         Name: *Your in-game name*
            Offender-Name: *Mikelawxtreme     Thorning
            Offender-Position: *var som ?
            Date: från 18-21 juni
            Reason: har tagit en fuskad char från single player som kan 1shotta dinosaurier med 3k+ hp. fixa ASAP please tröttnat på att admins aldrig är inne.

    ELLER förklara så alla vet. är det lagligt att FUSKA på servern? för isåfall maxar ajg gärna mina stats och drar in 100+ dinos

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.