Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Förslag & Förbättringar

  Att sänka rebeller för armory kan fungera men om ni är fler än dem när ni tar det så har ni övertaget vilket är därför de valt att ta 8 st då ett gäng kan max vara 8 online och väljer då oftast att ta Armory. Polisen har både FED och Bandit och sänka någon av dom känns också lite dåligt då de kommer bli mindre än gängen och att pusha med mindre folk när ett gäng tar FED/Bandit är svårare än vad man tror. Visst man hade kunnat sänka Armory, Fed och Bandit till 6st men isåfall tror jag att de hade ändrat till att max 6st från ett gäng får vara online samtidigt. Har snackat med Bachne om vart du köper på Bandit och den ska flyttas då den var felplacerad. Och att ta sig därifrån har aldrig varit svårt då alla bandits jag varit med på har jag nästan alltid kommit undan med en hatchback, båt eller vad som jag valt använda. Du kan välja att ta en lite tank helikopter med dig till bandit än en Hummingbird sen kanske välja att parkera dina bilar inne i Ghost Hotel och sen köra till vattnet för hoppa in i en båt?
 3. Förslag & Förbättringar

  Detta är ett uppdrag för mapeditors att lösa, anledningen att Kavala Market tömdes va pga att jag kände att det va dags för nått nytt där och alla andra ställen på kartan som rensades i förra patchen.
 4. Custom face

  Same for me and DropparN. Working fine, might be wrong file or not compressed. - Save it as a JPEG and name it "face". - Compress it by using compressjpeg.com - Add to your character folder. - Choose custom face ingame.
 5. Custom face

  both me and goliat has custom face so its something on your end.
 6. Custom face

  Since you're getting a white face i'm assuming you've used an png image instead of a jpg one, Arma only supports jpg & paa. Or you've just tried changing it to jpg by adding '.jpg' at the end.
 7. Custom face

  Custom face is not working you just get a white face if you try, Can this be fixed?
 8. Last week
 9. Selling Sapphires = ATM Cooldown

  It has always been since they started with it and even goldbars which you get at is the same
 10. Förslag & Förbättringar

  Polisen kör ofta 6.5 men även 5.56. men sen även finns det ju bandit som gäng som typ ingen äns tar längre.
 11. Förslag & Förbättringar

  MK1 / MK18 / MK14 Polisen borde köra mer 6.5 Bättre betalt för farming
 12. So, I was mining copper when I found 4 sapphires I finished the run and then took my helicopter to the "Gold and Jewelry Trader" and I sold the 4 sapphires. I went back to Kavala to deposit my 100k into the ATM but when I tried to access it, it said: "Because you robbed the bank you can't use the ATM for 10 minutes". I didn't rob the bank but you sell sapphires at the same place as you sell gold from the bank, so since I sold something there it thought I sold gold and robbed the bank.
 13. Förslag & Förbättringar

  Jag tror inte gearet som redan finns på servern är problemet utan att det behövs folk för att få tag på gearet. Det är ju inaktiviteten vi ska lösa men det ända som behövs är lite aktivt folk som inte är inne och farmar bara. Skulle vara roligt att se fler gäng inne som faktiskt tar fighter än att de väntar och ligger i bakhåll på en trader osv. Sen så skulle det ju behövas rebeller för att kunna ta bandit och poliser för att kunna ta fed? Detta är väl rebellernas och polisernas ensak men kanske låta folk som vill bli polis eller rebel komma in och testa en purge eller så? Då de ändå behöver köpa sitt egna gear hos dem, köra 1 kväll med dem för att kännas hur det är att lira med dem personerna och polisen och rebellerna kan ju då också testa hur det är att spela med den personen. Sen så är det klart att civs behövs också och att man inte kan stacka upp fraktioner sen köra utan civs för det hade ju blivit ett problem för nya spelare då det blir svårt för dem att fightas som många är ute efter på Altis Life. Kanske göra det mer lönsamt att ta fed, visst man får flera gultackor men oftast så delas de på 8+ personer så det blir inte mycket pengar i slutändan. Det är även ett högrisk område så då tycker jag att man ska få lite pengar tillbaka för att våga ta risken. Skulle vara roligt att se events på servern mer än purge, jag har nyligen börjat köra igen och nästan det första jag kom in i var en Purge och jag hade inte mer än 1 vermin som jag hittade i ett julpaket. Det var såklart svårt att atackera flera poliser, rebeller eller gäng. Överse farming rundorna och kapasitet i fordon, just nu så håller en mohawk mindre än vad den största väskan gör. Jag förstår att ni vill få folk att köra lastbil och plan mer kanske men helikopter går fort om man behöver dra en extra farming runda för att köpa den vesten som en kille eller tjej säljer. Tycker det är bra mycket variation på farming så sånt behöver inte läggas till men crafting är fortfarande WIP och jag skulle vilja se det komma in. Det skulle kunna vara roligt om man kunde leva på att crafta som Almkvist tidigare nämde. Mer variation av klädval i Gang hideout, vapen räcker en 5.56 kan man göra bra mycket damage med om man har rätt man eller kvinna bakom siktet, sen så kanske sänka rebeller som behövs på bandit och armory? Och sänka poliser som behövs för Fed? Som tidigare nämnt, göra det lättare att faktiskt kunna köpa gearet i bandit då det nästan är omöjligt för man syns för j**la bra när man köper. Sen kanske ett sätt att kunna skydda sin heli på själv taket och man kan är skyddad när man startar den, jag tror att rebeller och civs är skickliga nog att skjuta ner en average pilot i en hummingbird men om man är skicklig så kan man ta sig från bandit med heli.
 14. License Prices

  If you find any flaws or incorrect prices, comment it so I can fix it.
 15. License Prices

  This is a guide on license prices, no more bringing too little money to the processing or taking too much money and getting robbed. Now you can see the exact price and the total amount it will cost to buy all of them. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Tq_R-ghqrnkCl7NQPTBJdZp14N5TOpM9HaTS2A54kvw/edit?usp=sharing
 16. Förslag & Förbättringar

  jag tycker att man ska få behålla m320 efter fedd och bara använda den då som civ.
 17. Förslag & Förbättringar

  Det har du rätt i! Däremot är de ju lite svårt då många spelare är inaktiva.
 18. Förslag & Förbättringar

  Absolut! Men som du säger att vi har många inaktiva just nu. och därav blir de ju lite svårare få tag på gear. Men vi får hoppas att folk kommer tbx till Jullovet!
 19. Förslag & Förbättringar

  Sluta vara så negativ visa lite empati!
 20. Förslag & Förbättringar

  Vet inte exakt vad alla vill ha men lite mörkare kläder såsom de som fanns innan med svart tröja samt vita camouflage byxor. Men tror många civs vill ha ett par svarta kläder samt några svarta väskor såsom kitbag, carryall men även svarta fordon(svart Mohawk, hellcat, hummimgbird) så de är inte lika lätta att se. Men kommer jag på något bra motiv så kommer jag självklart skriva till dig och hoppas andra gör samma om de saknar något.
 21. Förslag & Förbättringar

  Jag är Designer, så ifall folk har ideer på skins så får ni gärna skriva det till mig på TeamSpeak! Skulle vara riktigt ballt! /A. Harrisson
 22. Förslag & Förbättringar

  Fler 6.5 Vapen finns på bandit likaså!
 23. Förslag & Förbättringar

  - Kan vara bra att flytta shoppen i Bandit till ett lite säkrare ställe då man lätt blir nerskjuten när man går ut för handla eller liknande och förlorar sina pengar om man försöker handla då det är KOS och alla ser dig när du handlar, pratade med Harrisson om detta och det är lite väl OP att den är utanför och kanske borde flyttas då vi försökt ta den ett par gånger men aldrig lyckats handla så alltid blivit Rebel Armory Depot istället där man iallafall har en chans att få tag på vapen samt en IFRIT. - Man hade kunnat lägga till något som gamla tax office fast för rebeller där det endast behöver vara t.ex. 4-5 rebeller för att ta då de kan få något att göra istället för endast Rebell Armory Depot. Skulle också gärna vilja se detta, kanske lite fixat att det skulle vara lite finare än vad det är, vet att det kanske tar lite tid att fixa men vet ju att många på CvG gillar att sitta i mapeditorn bara för att ha något att göra och ofta bygger olika saker och många skapar väldigt bra saker som man skulle vilja se ingame. Jag ser även att det ligger flertal röda torn (Vattentorn liknande objekt) runt om i havet som kanske skulle tas bort, har inte sätt det innan och vet inte om det är något någon mapeditor lekt med och kanske glömt bort. - Fler klädskins samt fordonskins. Skins till både quadbikes såsom till Hemmt's. - Lägga till fler alternativ i levling systemet då man endast har processing, paycheck och lockpicking. Kanske lägga till snabbare repair, större chans att plocka upp 4 spice än 2 eller dylikt om detta nu finns. - Kan vara bra att lägga till 7.62 på iallafall Bandit då inte många tar det men slänga in det där för en dyr slant runt 1.5 mill(?) Då går den köpa där och kanske inte alls ha silencer till den. - Lägga till fler helikoptrar från nya DLCn då de kan användas till farming istället då jag känner att planet är det enda alternativet till farma på långa distanser. - Slänga in något event där AI kör runt en truck med vapen, kanske någon 5.56 samt någon 6.5 som civs kunde tagit och haft KOS runt deras bil med 500m? (Kanske 1-2 gånger per restart). Kan vara sämre vapen också bara göra det blandat. Convoy Sidemissions - Kanske bygga lite extra runt mappen där det är ett ställe som ett gäng kan ta över och äga under en restart (Andra gäng kan gå in i staden fast där är KOS) (?) - Kasino (?) - Göra lite reklam för servern via altisliferpg (Kanske generar lite fler eller helt enkelt nya spelare till servern och ta det mer åt engelska hållet) - Lägga till alarm till bilar att det blir något sorts ljud om den skulle lockpickas.
 24. Lagliga priser

  Det ska fixas.
 25. Förslag & Förbättringar

  Jag skrev det här för ett par dagar sen men jag tror inte att någon såg.
 26. Förslag & Förbättringar

  @NEHR For using custom textured vests, they will need to be packed as an addon, which would require people to install that package (mod). As Bohemia haven't gotten around to creating a SetTexture or vestContainer command. (They don't make it easy do they? ... Those lazy bastards). However, I meant the new vest's that has come in the 'new' Jet Fighter DLC, such as these; https://imgur.com/a/15zvn / Herring
 27. Förslag & Förbättringar

  I have tried, but failed.. If you know an easy solution for adding skinned vests to the game, please tell me so we can work on it! /A. Harrisson
 1. Load more activity
×