Jump to content

Öberg

Administrator
 • Content count

  203
 • Donations

  30.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Öberg last won the day on March 9

Öberg had the most liked content!

About Öberg

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 08/09/1996

Contact Methods

 • Teamspeak
  Öberg

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kalmar

Gaming

 • IGN
  Aariz Ahldin
 • Twitch Nick
  Sacrifajs

Recent Profile Visitors

2562 profile views
 1. CvGaming - GTA-RP FiveM Regler

  CvGaming - GTA-RP FiveM Regler Introduktion Här är våran officiella regel lista för CvGaming RP. Om du spelar på våran server är du skyldig att känna till alla regler nedanför om du spelar på våran server. Du ska även regelbundet kontrollera eventuella ändringar till vårat regelverk. Vid ändringar kommer vi att lägga till notiser längst ner i slutet av regelverket. Vi vill att alla ska trivas och ha roligt. För att det ska ske måste vi alla främja ett bra rollspel och på så vis kan vi ge varandra en bra spelupplevelse. Våra regler är strikta och om du begår ett regelbrott kommer du att bli straffad efter administrativ bedömning som kan vara allt från en varning, temporär avstängning eller permanent. Om du stöter på en annan spelare som begår regelbrott ska du inte bryta din egna RP för att peka ut denna person. Vi vill att du samlar bevis och kontaktar en av våra moderatorer som får lösa det. "Förbjudet enligt lag" och "Enligt lag"- Är ingen serverregel utan en hänvisning till något som är olagligt/lagligt in-game. Det är polisens uppgift att straffa dig om du begår något olagligt. 1 kap. Allmänna Regler 2 kap. Roleplay 3 kap. Fordon 4 kap. Rån/Gisslan/Brott 5 kap. RDM/VDM, FailRP, FearRP 6 kap. Metagaming, Powergaming, CharacterFail, RevengeGaming 7 kap. Allmänna rättigheter och lagar 8 kap. Vapenlagar Ordförklaringar OoC = Out of Character IC = In Character RDM = Random Death Match VDM = Vehicle Death Match NPC = Non-player Character
 2. CvGaming RP Whitelist ansökan 18+ Innan du kan börja spela på vår server måste du svara på denna ansökan. Vi har en åldersgräns på 18 år och alla ansökningar som är under 18 år kommer att nekas utan notifikation. Det finns risk för att du måste bevisa din ålder för oss om vi känner oss osäkra. Om du skriver till oss angående din ansökan har vi rätt att neka den utan notifikation. Kopiera denna template och gör en post i samma sektion som denna templete ligger i. Titeln på din ansökan ska vara "Whitelist ansökan". Se till att följa templaten ordagrant eftersom annars finns det risk att du kommer få göra om den. Ju bättre din ansökan är, desto högre chans är det att vi tar in dig. När du är klar kan du sätta dig i whitelist rummet så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt. EMAIL ADRESS HAR DU LÄST VÅRA REGLER? VAD ÄR DITT ALIAS I DISCORD/TS? VAD ÄR DITT FULLSTÄNDIGA NAMN IRL? (IN REAL LIFE) HUR GAMMAL ÄR DU? HUR LÄNGE HAR DU HÅLLT PÅ MED RP? VAD ANSES SOM RDM? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL VAD ANSES SOM VDM? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL VAD INNEBÄR FEARRP? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL VAD ÄR METAGAMING? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL VAD ÄR POWERGAMING? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL VAD ÄR NLR? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL VAD SKA DU GÖRA OM NÅGON GÅR OOC? VAD BETYDER IC? FÅR MAN ANVÄNDA RP I CHATTEN? OM DU MÄRKER ATT DET PÅGÅR ETT RÅN PRECIS DÄR DU BEFINNER DIG, VAD GÖR DU? VAD KAN VI FÖRVÄNTA OSS AV DIG? VEM ÄR DU? VAD ÄR DIN BAKGRUND? GE OSS EN KORT BESKRIVNING ÖVER VEM DU ÄR [IC] (MINST 300 TECKEN) ÄR DU INTRESSERAD AV NÅGOT ARBETE UTÖVER DET SOM ARBETSFÖRMEDLINGEN HAR ETT ERBJUDA, T.EX. POLIS, SJUKVÅRD M.M UNDER VILKA TIDER TROR DU ATT DU KAN VARA SOM MEST AKTIV PÅ SERVERN? VAD ÄR DIN STEAMPROFIL? (HTTPS://STEAMCOMMUNITY.COM/ID/XXXXX/)
 3. Altis Life Comeback?

  Vi fick ihop ett gäng vid våran sista push till att få igång servern och gjorde allt du sagt där, dom gjorde satte ihop events minst en gång i veckan. Fraktionsmedlemmar var också aktiva en bra tag när servern hade dippat men detta hjälpte inte, så att lyckas skrapa ihop 20 stycken som är "sugna" tror jag inte är så lägg när motivationen är nere på noll
 4. Altis Life Comeback?

  Exakt, inte roligt att spela själv. Alla tänker så och ingen går in på servern och börjar spela så det kommer in fler.
 5. Altis Life Comeback?

  Servern är uppe det är bara gå in och spela.
 6. Vad tycker ni?

  Som det ser ut nu så vet vi inte.. Vi kommer aldrig få tillbaka samma server som vi hade under våran "glory days", dessutom så är arma ett döende spel varesig man vill eller inte, dessutom så har vi ingen som vill ta på sig ansvaret och sköta om servern.
 7. Vad tycker ni?

  Det har varit poliser inne. Bandit har inte varit så populärt då inget gäng har lyckats ta det på första försöket, plus att dom tycker polisen är för bra för att dom ens ska ha någon chans. Du kan få pma mig namn på människor som är pålitliga, motiverade samt kan sin sak gällande Arma.
 8. Vad tycker ni?

  När vi jobbade på 5.4 patchen så var popen riktigt låg och vi jobbade med den i hopp om att vi skulle få in spelare bl.a la vi in 7.62 som många spelare ha velat ha, sen nej ingen har tagit bandit på väldigt länge jag har faktist ingen aning om varför då ingen sagt något om det. När vi väl släppte 5.4 så kom faktist inga spelare som tjatat om 7.62 in överhuvudtaget och ingen har lyft ett finger för att försöka få tag på ett heller. Där dog motivationen för många som hjälp till och försökt få in spelare.
 9. GTA-RP Intressekoll

  Inget är bestämt än, vi har mest bara en intressekoll just nu.
 10. Patch 5.4

  Patch 5.4 General Added: 7.62 weapons in factions, bandit and rebel armory!! Added: Oldbox in shipwreck Added: New market Added: Skins for civilians! Fix: You don't get kicked from viper backpacks anymore Removed: Santa Gifts Police Added: Breach! Added: Mk-1 7.62 Added: Polis chief skin for hatchback sport Fix: Cops no longer get speeding tickets Rebels Added: Mk-18 7.62 Added: New ifrit skin Fix: Rebels can now breakout other rebels from jail Medic Added: Breach! Added: Prowler Added: New vehicle skins! Added: New clothing and skins Added: New medic siren Added: Strider Fix: Medics no longer get speeding tickets
 11. Ban appeal J. Andersson

  Declined, du satt och ljög in i det sista och nu ber du om ursäkt? Du kommer att få sitta på din ban ett bra tag till.
 12. ban appeal - [FBI]-dayznexxo ''rdm''

  Declined! I don't think i need to say much more...
 13. SpyTer Banappeal

  Accepted!
 14. SpyTer Banappeal

  Contact me on teamspeak so we can talk!
 15. Förslag & Förbättringar

  Har aldrig sett er ens försöka ta över det, ge det en chans istället för att bara slänga in 6.5 i gang hideout
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.