Welcome to CvGaming

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Öberg

Member
 • Content count

  120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Öberg

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/09/96

Contact Methods

 • Teamspeak Öberg

Profile Information

 • Gender Male
 • Location Kalmar

Recent Profile Visitors

1424 profile views
 1. Bra jobbat utvecklingsansvarige Goatis.
 2. Synd att ni känner så, och jag håller med till 100% admins får massa skit dom igentligen inte ska ha. Jag kastar mycket skit jag själv då jag inte hoppas att någon riktigt tar åt sig. I will miss u <3
 3. +1
 4. Inget av det.
 5. Hade jag också gjort.
 6. Hej, jag har precis läst igenom varenda kommentar.
 7. Öberrrrrrrrrrrrrg
 8. Jag vill Kappa
 9. Go to our teamspeak and jump to "House problems" we will jump up and help you as soon as possible
 10. Dom låg nära varandra? Samt springer många poliser runt med Katiba och det vet både du och jag om
 11. Tog den pågrund av att jag trodde att det var polisen som haft den, vilket man får loota i safezone (Pyrgos) sprang därifrån för att jag var ganska säker på att ni hade blivit sura på mig för jag tog ett vapen av en polis som ni dödat. Jag skrev "Blow me" pågrund av ni satt och spamma mig när jag satt ingame och snackade med Swipe vilket gör mig sur. Jag skrev att vi kan ta det sen när jag spelat klart. Men ni vägrade och det är ju upp till er. Vill en admin snacka med mig så feel free! Därimot vägrar jag snacka med Räven efter detta, då har verkar helt bakom flötet!
 12. Tänkte inte på det förtillfället, men som sagt. Vill dom lägga ban för det så gör dom det
 13. Var tvungen att springa och äta sedan handla, lägg ban om ni vill anser själv att irl saker går före. Tänker inte kompensera ett skit, lägg ban isåfall.
 14. Nej, jag ser inte att Charlie tar upp sina händer innan han dör. Därimot ser jag att Hampus har stått uppe med händerna i 5 sek och du väljer att döda honom endån