Jump to content

Scuba

Member
 • Content count

  156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Scuba last won the day on May 10 2016

Scuba had the most liked content!

1 Follower

About Scuba

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  Scub

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden

Gaming

 • IGN
  Scuba

Recent Profile Visitors

1181 profile views
 1. Men är hattar så viktiga? Seriöst det är en liten huvudbonad och vill ni verkligen ha den tror jag inte en strejk är det som löser något, jag tror det kommer göra raka motsatsen. Kalla mig galen men jag tror inte en strejk kommer hjälpa er.
 2. Ehh. Inte för att var sån men varför lägger ni inte en post på forumet med reflektioner som alla andra istället för att "strejka"?
 3. Legenden som ligger på 800m, +1
 4. Grillad dog 26

  ¡Que hombre!
 5. Ni vet vad som gäller!

  Undrar vad som fick dig att skriva det?
 6. Grabb montage #6 - Barre

  Vart e han?
 7. [SW] Warfaa Dhiid Montage

  +1 för mk18
 8. kal majks montage #1

  Kal killing plebs since 2015
 9. Öjelind montage

  Tycker du kan få en +1 för extremt bra val av låt
 10. Fiskarn - Cvg Montage #4

  Tyckte alla cringe moments förstörde. Det vill säga 0:00-3:36
 11. Omformatera datorn

  Ominstallera windows och välj rensa båda diskarna?
 12. Last song got me like http://imgur.com/a/6GWQu 10/10
 13. Bakgrund Efter svåra tider har U.F.A bestämt sig för att satsa mer på att exportera droger ut till alla öar. Valet av droger är meth och de har förberett detta länge genom att ha samlat på sig varor. Men en liten mullvad har get polisen info och avslöjat U.F.A's plan. Planen Planen är att U.F.A ska lasta en HEMTT med drogerna ner mot kusten där de möts upp av en båt som sedan ska frakta allt detta vidare. Polisen vill att så många som möjligt hjälper de att stoppa denna transport. Frivilliga kommer att få samlas utanför U.F.A ön där info om vart båten och HEMTT;en möts. Denna info kommer att berättas från polisen när de har säkrat U.F.A ön. Där efter får alla lämna ner mot platsen. Där efter är det fullt krig, inget gäng går säkert på detta slagfält. Men om ni dröjer kommer U.F.A ha lastat klart och kommer att skicka ut allt till de andra öarna. Om detta händer finns det inget som säger att U.F.A inte börjar rusta för krig med alla dessa ny vunna pengar. Om ni inte lyckas på en timme så kommer U.F.A's plan lyckas. Lyckas de lämna kusten kommer de inte spela någon roll hur många som dödas där, det kommer ändå in fler rebeller med bättre grejer, så satsa allt. Regler * Kill on sight 1.5km runt HEMTT;en * One Life * Medics får hyras (minst 300k måste erbjudas, sedan får medicen gå efter högsta bud), dock bara 3 ress per gäng så var sparsam U.F.A regler * 1 Hunter max, resten kommer vara till fots * Max en tung helicopter (hellcat, gh osv.) * Garanterat en medic Priset Det gäng som lyckas komma ifrån med HEMTT;en får ta och frakta hem allt meth men det finns ingen garanti att inte methet beslagtas vid ett senare tillfälle.
×