Jump to content
CvGaming

Eurozze

Member
 • Posts

  224
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About Eurozze

 • Birthday 08/30/1997

Contact Methods

 • Teamspeak
  Eurozze

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Västmanland
 • Interests
  Gaming, Martial arts and Picturemanipulation

Gaming

 • IGN
  Eurozze

Recent Profile Visitors

3707 profile views

Eurozze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

257

Reputation

 1. Jag vill testa lite utav det du tar om dagarna
 2. Skrev klart och tydligt att det var efter händelsen, Admins får gärna låsa tråden då det kommer bli kaos här då folk kommer kommentera hela tiden. Tack haajj
 3. Request Information Name: D.Johnson och C.Hustle Offender-Name: Al Sah-him, [S.D.S] Unar Swahili och resterande av S.D.S som var inne Date: 2016-05-03 runt 16:00 Reason: Vi anländer till ett mackrån där Al Sah-him rånar macken och han väljer direkt att åka iväg mot där S.D.S sitter med en spike strip som Al sah-him verkar väldigt medveten om att den finns där så han väljer att köra ut på sidan, sitter även kvar i bilen och verkar invänta engagen från S.D.S som då kommer, vi tar striden och jag för död på en person som helt vanligt springer förbi mig (?). Väl uppe i tornet så kommer Al sah-him upp i tornet och skriker på mig även då han faktiskt har KoS på mig så får han döda mig men väljer istället att försöka distrahera mig så att S.D.S kan döda mig. Vi alla vet också att Al Sah-him är bra vän med spelarna i S.D.S och vi har en bild där Al Sah-him och en spelare i S.D.S hoppar iväg från samma kanal i ts och en annan bild då dom sitter i samma kanal precis efter händelsen. https://gyazo.com/c257a23bc92b1cd90c502f0b452b06e8 och https://gyazo.com/e78faf0a13ef661831d9db712d9c0f30. Vi ber även spelarna i S.D.S att motbevisa att dom samarbetade genom att skicka deras POV på det hela och då får vi som svar att dom bara gör det om vi möter dessa krav i ett citat: "Vi döljer ingenting, men om jag ska ladda upp POV som tar mig ex antal minuter så vill jag ha något för det, vårat krav är: 5 mk18, fullkittade med RCO, om du går mig tillmötes, så går jag dig tillmötes? Vad är problemet? du får ju pov om du ger mig 5mk18" Här är videon: https://youtu.be/dt2kEF2UhyE Vet inte varför kvalitén blev så dålig att man kan räkna pixlarna.
 4. Du fick ett bevis på att jag fick buggen så jag inte kunde respawna och jag har video på att jag ligger i 2 minuter innan jag drar min combatlog, och på tal om att att bete sig dåligt så: https://gyazo.com/1aef4b0e784e03da3ed522acb0186088 och när vi kräver eran POV för att motbevisa att ni bryter mot en regel så får vi detta citat: "Welcome to Africa: Vi döljer ingenting, men om jag ska ladda upp POV som tar mig ex antal minuter så vill jag ha något för det, vårat krav är: 5 mk18, fullkittade med RCO, om du går mig tillmötes, så går jag dig tillmötes? Vad är problemet? du får ju pov om du ger mig 5mk18" Är inte trolling bannbart också?
 5. Klippet måste vara väldigt förfalskat, jag dör ju aldrig Kappa
 6. Tror inte att folk förstår att det ska vara näst intill omöjligt att döda hela poliskåren.... Civila ska inte vinna fight mot oss ofta, det kan hända nån gång men det ska då fan vara svårt. DET ÄR TILL FÖR ATT VI SKA VARA ÖVERLÄGSNA!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.