Jump to content
CvGaming

Darwin

Member
 • Posts

  448
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Darwin last won the day on March 22 2019

Darwin had the most liked content!

3 Followers

About Darwin

 • Birthday 06/21/1996

Contact Methods

 • Teamspeak
  Darwin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Altis

Gaming

 • IGN
  [N.L.A] Vladimir Dima

Recent Profile Visitors

5716 profile views

Darwin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

909

Reputation

 1. Ni har ju onekligen varit i blåsväder en del och flera gånger visat ett totalt disregard mot regelverket vi har på servern vilket i sig är disrespekt mot Staff och hela vårat community. Sjukaste VDM jag någonsin sett, Fail Engage, RDM, Commander Abuse, Rasism (kanske såg ingen somalie det, men om du t.e.x snor något från en affär och inte åker fast så har du fortfarande stulit). Så jag tycker ''Onödiga bans hit och dit'' är en sjuk överdrift med tanke på vad erat gäng har i baggaget, man tröttnar tillslut på folks betéende. Jag la upp en post om detta som heter ''Till våra spelare'' som jag hoppades skulle ge lite insikt i staff och folks betéende, det förbättrades lite men inte från alla, vi har fortfarande problem med folk som bara skiter totalt i att vara schyssta eller mogna och kör sitt eget race utan att bry sig om vad det har för effekt på andra spelare/staff. ''Visa respekt mot ledarna'' kan man göra genom att hålla sig till de regler som finns, inte skapa shitstorms när det inte behövs och vara schyssta. Angående favorisering, jag anser att jag är en väldigt opartisk Moderator men det är såklart svårt att vara 100%, jag ger mer tid och snabbare hjälp till dom som behandlar/bemöter mig med respekt och inte beter sig som om dom ägde världen, ger mer chanser till genuina och respektfulla spelare och svarar snabbare om man skriver på TS istället för att pokea direkt innan man ens har skrivit, kan man kalla mig favoriserande pga detta? kanske, upp till er hur ni uppfattar det, men det är human nature att vara mer snäll mot dom som är mer snälla mot dig, så är det nog med alla staff och du skulle nog inte vara annorlunda om du satt i min sits. Du sitter och slänger ur dig mycket negativt utan att komma med ett konkret förslag eller upplägg om hur du skulle vilja se det bli ändrat, bara ''tankeställare och lyssna på spelare'', Ja du vi har en förslagstråd uppe där staff är närvarande och läser och skriver, communityt uttryckte även på forumet att de ville se regeländring angående 1life och vi lyssnade direkt på er och ändrade det. Du pratar väldigt mycket om respekt och negativitet utan att komma med en hållbar lösning till problemet, det gör att det du skrivet går från kritik till rakt av gnäll, ska du ge kritik så var konstruktiv och säg hur du vill att vi ska göra, och inte bara ''lyssna på spelare'', tro mig, hade jag inte lyssnat hade jag inte ens svarat dig just nu, plus att vi har en coordinator som är till för att SPECIFIKT lyssna på spelarbasen. Du kanske skulle ta och ta dig en tankeställare själv? //Darwin
 2. Klart man kan om man vill, men det skulle vara helt efterblivet, bara för att ni lasta en hellcat med gear betyder väl inte det att ingen annan är på bandit och kan skjuta den som står i en 50cal?
 3. Jag argumenterar inte mot tarun, mest mot att GH'n inte är så OP. Och jo rebeller har 50cal och APD har armed GH, men lets get real, 50cal skulle man inte kunna ta till t.e.x bandit
 4. Nej, den är faktiskt inte op, inte närheten av t.e.x taru, ett par skott på rätt ställe bara så har du bak/main rotorn så easy
 5. Den ska tweakas, sen kommer det vara dyrare att köpa vapen hos NLA om man jämför med bandit just pga den anledningen att det är så simpelt, du kommer och köper dom vid en ATM safezone hos NLA sen kan du dra till ditt hus. Det kommer vara billigare på bandit men du måste ta över det, vinna PvP'n och ta dig ut med sakerna.
 6. Finns redan, kallas för trolling/griefing och är banbart. Övrigt nice tråd, detta som behövs, att många kommer in här i tråden och ger sina åsikter om allt mellan himmel och jord!
 7. Darwin

  Altis Life Rules

  Removed rule: One life per fight (Two lives for Federal Reserve & Bandit District still stands)
 8. True ^ Ska titta på detta mer imorgon-
 9. 2016 sålde jag ett hus med gear för en Hunstman Fade kniv på CS även fast det fanns en regel mot det ... sryyyyy
 10. Tänkte testa en kul grej! I denna tråden kan man bikta sig och berätta om fula saker man har gjort på CvGaming / regelbrott och vara immune mot att få ban för just det. RULES: Det ni berättar om måste ha hänt för 1 år eller mer sedan. Give me your darkest secrets Edit: man får inte berätta saker som man redan blivit bannad för!
 11. Darwin

  Altis Life Rules

  Added rule: To store a vehicle with for example weed in your garage, only to take it out from another garage further away to shorten farming routes to your benefit will be going under Abuse/Lack of RP as a bannable offence effective immediately 2019-01-18.
 12. Tänkte flika in här en snabbis. Nu var det ju bra att dom visade sina sanna färger och fick åka på bann för det, MEN, försök att inte gå mitt på mainroaden (även airfield sträckan som är välkänd för vårdslösa förare) så kanske du undviker att bli VDMad av trolls i framtiden, gå på sidan av vägen, just a tip !
 13. Med över 150h playtime på servern så tycker jag att du borde läst igenom reglerna vid detta laget. Jag kommer att lyfta din ban för att du är ny här, men din hemläxa blir att läsa igenom hela regelverket så att du vet vad som gäller till nästa gång. ACCEPTED.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.