Jump to content

A.Almkvist

Member
 • Content count

  160
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About A.Almkvist

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/20/2001

Contact Methods

 • Teamspeak
  A.Almkvist
 • Skype
  alexanderclaziq

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norrköping
 • Interests
  Computers, games, history, chess and math.

Gaming

 • IGN
  [Cv-D] [Boss] A.Almkvist
 • Twitch Nick
  claziqfps

Recent Profile Visitors

2038 profile views
 1. A.Almkvist

  MAKE CVG GREAT AGAIN

  Ett dupe om dagen förbättrar torsdagseftermiddagen
 2. A.Almkvist

  MAKE CVG GREAT AGAIN

  Nej #inteDup
 3. A.Almkvist

  Altis Life Comeback?

  Själv tycker jag att det fanns för mycket gear på servern. Jag sa det redan då, att man inte skulle införa 5.56 i gang hideout. Det var så lätt o skaffa gear och eftersom de flesta endast var ute efter gear och inte rp, så sjönk intresset när de väl fått tag i en 5.56. De fanns endast ett fåtal kvar som försökte få tag på 6.5, som var betydligt svårare (men knappt bättre än 5.56) att få tag i. Jag vet att en del såg servern lite som vissa ser på WoW, att arbeta sig uppåt tills man får det bästa gearet, men eftersom det nästbästa gearet låg framför dem så nöjde de sig, och lämnade servern strax därpå.
 4. A.Almkvist

  GTA-RP Intressekoll

  tycker det skulle passa finfint
 5. A.Almkvist

  Meth lab & fish processing bug

  Meth lab funkar perfekt, man behöver 4 ingredienser om funktionen om att skapa meth ska komma upp. Dessa ingredienser är Psuedophrine (antagligen felstavat), vilket går att få tag i genom att råna Pharmacy, Hydrogen chloride, Muriatic acid och Caustic soda. De 3 sistnämnda ingredienserna går att få tag på genom att åka till de respektive punktmarkerade platserna och plocka från marken genom att använda windows knappen. Fish processing funkar också felfritt, gå fram till den blå sinken (vilket fungerar och ser ut som en fiskrensningsstation) och tryck på "Process fish" så borde allt fungera som det ska.
 6. A.Almkvist

  Förslag & Förbättringar

  Själv ser jag inga problem med att få tag på gear, var tillräckligt enkelt redan innan de gick o köpa hos rebellerna. Eggis, vänta tills vi blir lite folk så lovar jag dig att gear inte kommer vara ett bekymmer Det jag skulle vilja se bli inlagt till servern är bl.a crafting och då ska det inte bara det gamla vanliga ex. 2x iron ingot och 2x copper ingot och du får ett RCO. Utan kanske lägger till så att det krävs Gold Bars för något, eller kanske något "material" som bara går o hitta i Ship Wrecks? Skulle även tycka det vore kul ifall man faktiskt helt kan försörja sig på crafting än att farma hela tiden, vore kul med o testa något nytt. Angående farming så tycker jag att fler rundor ska läggas till, jag skulle även önska om den farmingmetod man tjänar mest pengar på höjs, man är inte sugen på o farma när man bara tjänar 600k med hemmt per runda. Själv farmar jag bara meth när det väl går. Men meth ser jag inget problem med, jobbigt o få tag på råvarorna, tar lång tid, men mycket betalt. Sen skulle jag även få en hård j**la bånge ifall Xi'an läggs in igen (7.62 sitter inte fel heller)
 7. A.Almkvist

  EVENT - 1vs1 Turnering.

  Almkvast Live at DH
 8. ha det så kult på restaurangen a.p.d
 9. A.Almkvist

  Lagg spikes...

  Oj, jag som är lite halvt efterbliven, kolla drivrutinerna till ditt moderkort
 10. A.Almkvist

  Lagg spikes...

  Själv har jag liknande specs och ligger runt 100 fps på ultra, jag får även små lagg spikes lite då och då men det är inte något jag direkt märker av. Vad för inställningar kör du in-game? (skulle även rekommendera att ha de senaste drivrutinerna, både till grafikkortet samt processorn installerade)
 11. A.Almkvist

  Polisen och deras beteende!

  kafarov och illmeister körde katiba på gårdagens pharmacy, samt folkesson körde cmr
 12. A.Almkvist

  Polisen och deras beteende!

  Yes, detta stämmer. Det blev mycket roligare att komma iväg med en cmr o ett par katibor än ifall ni kommit med stings, tack!
 13. Har tydligen fått lite för mycket kills så det kommer mest visas klipp från i början av denna wipe
 14. A.Almkvist

  Herring's [A.P.D] "RP" Montage

  -rep 0:50, annars bra
 15. A.Almkvist

  Kafadog's Montage 16 & 17

  https://www.youtube.com/watch?v=VTjeLgRIOz4&feature=youtu.be Jasså, detta är vad 2016 versionen av Kafarov tyckte om montage!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.