Jump to content

NilsseN

Police
 • Content count

  62
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

NilsseN last won the day on July 25

NilsseN had the most liked content!

5 Followers

About NilsseN

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/10/2000

Contact Methods

 • Teamspeak
  NilsseN

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Örebro

Gaming

 • IGN
  [A.P.D] NilsseN

Recent Profile Visitors

2305 profile views
 1. NilsseN

  Just another random topic v2

  Det skulle vara jävligt coolt, lite nytt är ju alltid nice!
 2. NilsseN

  Just another random topic

  Well written topic Herring, and cool features. Hope some of these features coming to the server!
 3. NilsseN

  Gällande framtiden utav Altis Life.

  ❤️ staff
 4. NilsseN

  Folkesson - Moderator

  Grattis!
 5. NilsseN

  Woxxen - Support!

  Grattis!
 6. NilsseN

  Vad tycker ni?

  Som Tiszht säger servern kommer nog inte bli super proppad med spelare, men man kan ju försöka locka hit dom som spelar arma 3 altis life, men nya intressanta och roliga saker speciellt till civs.
 7. NilsseN

  Vad tycker ni?

  Men bandit var ju inte så populärt innan den patchen ändå tyvärr. Man kanske borde se över det konceptet? Och som jag sa, om ni som jobbar på servern har 0 i motivation. Varför inte ta in nytt kött i teamet som har motivation att jobba på servern och nya idéer. För jag hoppas ni inte bara ska lämna arma servern, och låta den dö ut helt...
 8. NilsseN

  Vad tycker ni?

  Alltid kul med lite positiv energi...
 9. NilsseN

  Vad tycker ni?

  Har inte ni orken kan man ju fundera på att rekrytera lite nytt kött men nya idéer. Vet att det finns många här på CvG som är duktiga i editorn och även på att göra scripts.
 10. NilsseN

  Vad tycker ni?

  7.62 kom in på bandit ja. Men är bandit något som lockar civs? Man måste ju fixa sakerna runt om det man lägger in också, så som själva shopen vid bandit. Visst arma är inte lika lockande längre, men varför inte locka dom spelarna som finns? Med att testa nya saker som civs och andra spelare vill ha. Det är ju ändå civs man ska lyssna på tycker jag då det är dom som gör så att vi fraktioner vill spela. Liksom släng in lite mer vapen i gang hideout eller black market. Varför inte bygga mer saker runt mapen?
 11. NilsseN

  Vad tycker ni?

  Om man vill ha spelare kanske man ska våga testa lite nya saker att lägga in på servern, man kan ju börja med sånt som spelarna skulle vill ha.
 12. NilsseN

  GTA-RP Intressekoll

  Hur blir det med arma servern isåfall?
 13. NilsseN

  Patch 5.4

  Grym patch! Plus grattis till admin
 14. NilsseN

  Ban Request "[G.L.A] A.Mohammed"

  Request Information Name: *[A.P.D] S.Nilssen* Offender-Name: *[G.L.A] A.Mohammed* Date: 2018-01-08 Which rule(s) were broken: Combat log i handfängsel Additional information: Stod i kavala market och såg en vis A.Mohammed med olagligt gear. Börjar jaga han med bilen och det tar stopp på bron vid sjukhuset. Jag lägger en taze på han och då så loggar han ut från servern. Efter kanske 1 min väntande så kommer han in på servern igen och jag gör samma sak tazar han igen och då loggar han ut igen, efter det så kom han aldrig in igen. https://plays.tv/video/5a539a1f7f33e887b9/combatlogg Är det något mer ni behöver så är det bara att skriva! Cred till Eggis för videon.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.