Jump to content
CvGaming

A.Karlsson

Member
 • Posts

  316
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

A.Karlsson last won the day on February 1 2022

A.Karlsson had the most liked content!

5 Followers

About A.Karlsson

 • Birthday 04/03/2000

Contact Methods

 • Teamspeak
  BlackAskel

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ryssland

Gaming

 • IGN
  [z'] BlackAskel
 • Twitch Nick
  BlackAskel

Recent Profile Visitors

7332 profile views

A.Karlsson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

658

Reputation

 1. Nej. De ger civs/rebeller ett otroligt övertag över polisen, samt så känns det inte nödvändigt.
 2. Det är inte att "rebeller" inte fyller någon funktion, men för tillfället så fyller inte dagens rebeller någon vidare funktion. Men det är absolut något som kan och lär förändras. Tycker med att bandit tas lite för väl ofta, både av oss och 1%. Därav skulle jag vilja föreslå en liknade regel kring bandit som på fed. Att man bara få ta det varannan dag. Fine att bandit är skit kul, men allt blir tråkigt i fel mängd. Om 2 bandits tas varenda dag så kommer ingen bli taggad och sugen att dra dit framöver, vilket endast kommer leda till otaggade poliser/rebeller. Men ifall denna regel ska tilläggas så kanske något nytt kan komma? Har hört att rebellerna mestadels spenderar tid i sitt hq eller nere på bandit, men ifall något som Infastructure eller Armory läggs in så får de ännu ett ansvar och ett till sätt att känna sig delaktiga på servern. Tankar kring detta?
 3. Team BlackSam BlackAskel Sam DED
 4. Först och främst, riktigt kul att se att så många är inne o spelar igen! Servern rullar på bra med såklart finns de saker att förbättras. Lite förslag från oss i Devious: (Civ relaterat) 1. Fixa "Kicked off", Något som händer lite då o då utav någon vidare anledning. 2. Lägga till en ATM på bandit. 3.Ta bort lite onödiga farming alternativ, i nuläget så är kartan helt proppad med irrelevanta farming alternativ, bättre att minska antalet och balansera de som redan existerar (more isn't always better) Ta bort: Bomb?, Fish, Öl, etc... 4. Att se till att alla som beger sig till bandit ska se till att ha väst, har man råd med mk20 har man råd med väst. 5. Lägga in Weed. Weed är så ikonisk så de är indirekt ett måste att de kommer in. 6. Ta bort Schemag från Gang hideout och lägg in dem i Bandit istället. Schemag är något som representerar rebeller, därav ska de vara lite svårare att få tag på. 6.5 Lägg till Balaclavas i Gang hideout istället. 7. TA BORT FARTKAMEROR! Eller så att man blir wanted av polisen än att konstant förlora 5k. 8. Lägg till fler talent options, Tex: mer yield per plock, Att mat/vatten drainar långsammare, Discount i diverse shops etc. Lite mer kontroversiella förslag: Ta bort Mk20 från gang hideout. Mk20 är ett utav de bästa vapnerna som finns tillgängligt på servern. Med bra firerate och låg rekyl så går den att jämföras med en noob friendly katiba. Därav tycker vi den är för stark för att kosta 200k i ett gang hideout, som vem som helst kan ta över. Att ta bort Mk20 och lägga tillbacka TRG-21. Ett lite sämre alternativ men ett mer passande. Gold trader. Under fed så brukar clusterfuck nivån nå sin peak. Men i nuläget så ligger Gold trader i en Warzone, vilket betyder att vem som helst kan lägga sig i. Så antingen får KoS zonen vara avstängd medans fed är igång eller så får den flyttas.
 5. Det var ett tag sedan Cvg fick se att riktigt mäktigt montage, men här har ni ett.
 6. Hallå! Vill säga riktigt bra jobbat med servern! Gillar specifikt att ni äntligen har rört saker bort från kavala! Och här är några förslag samt idér som vi i Scrub Club har kommit fram till. Skriv gärna vad ni tycker och tänker om våra förslag. Gang Hideout Vermin önskas tillagd - för cirka 125k-175k Fler alternativ på kläder, tex dom som låg i förra gang hideout shoppen. Blir uttjatat med att varenda civ med vapen har guerilla smocks 1. Fler alternativ på Tactical vests, Tex Black, camo, khaki samt Stavrou Lägga till MRCO kanske? MRCO har inte varit tillgängligt för civs på länge och förstår inte riktigt varför. Lägga till en market som säljer spike strips, lockpicks, Bolt cutter samt Blasting charge som gör fed möjligt. Byta plats på Gang hideout 1 till ett relevant ställe. Idér i allmänhet Fler Farming jobb? Vad hände med dom klassiska Coppar eller weed? Känns relativt tomt på kartan nu samt få valmöjligheter. Garage lite runt om i kartan, Tex agios, Paros, Charkia. Nu när inte fast travel existerar behövs fler garage som gör detta möjligt. Låta mackar sälja painkillers Lägga en Blackmarket vid Weapons trader Fixa spice så det tar mindre plats som proccesat Fixa en AirService närmre garaget / Så man kan tanka när man spawnar fram sitt fordon Fler jobb som man kan flyga flygplan med / Med hjälp av Airstrip över Sofia och över gamla rebell ön. Se över oliver, med tanke på att dom tar 7 i trunk per. LÄGGA TILL BUSS STATION / Iallafall ett par och kanske öka tiden till 3 eller 5 min.
 7. Ska väll finnas risk i att farma droger? Tycker det var en jätte bra idé, fast snarare att man bara kan sälja medans det är 3-5 poliser inne
 8. Minska antalet cargos som blir utsatta. Så slipper vi alla dom hemska adaptive fighterna
 9. Men det jag menar, det är jätte bra att det byts runt så man inte tröttnar. Samt en önskan till alla map editors. Minimera antalet cargos så mycket så möjligt, så slipper vi adaptive fighter
 10. Jätte bra idé, för vid varje bandit byte är det kul samt hypat i ungefär en vecka.
 11. Under summersale skulle vara den perfekta tiden att marknadsföra cvg. tyvärr finns det inget att marknadsföra :/
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.