Jump to content

Afriel

Administrator
 • Content count

  785
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Afriel last won the day on August 18

Afriel had the most liked content!

About Afriel

 • Rank
  Arma Admin
 • Birthday 03/04/88

Contact Methods

 • Teamspeak
  Afriel

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Skåne

Gaming

 • IGN
  [RO-17N] Argus Spino
 • Twitch Nick
  Afriel

Recent Profile Visitors

3988 profile views
 1. feroz unban appeal forumet

  Hejsan Feroz. Det enda du har gjort under en längre period har varit att trolla här på forumet. Både jag och flera andra har tröttnat på det. Därför lyfte jag frågan i våran Admin kanal på discord om en lämplig lösning, svaret var att vi skulle banna. Sagt o gjort. Är det så att du i framtiden tänker skärpa dig och spela aktivt på servern, är du välkommen att göra en appeal. Men som det är nu så kommer den att sitta kvar.
 2. Ban appeal

  Din appeal har gått igenom, var snäll och sköt dig i framtiden.
 3. @Glux - Support I want to inform you all that Glux has now been granted the rank of support, and developer. (he will work together with goatis) Congratulations Glux! Here are a few examples of what he will help us with. General Questions Rules Vehicle Lost Items lost Building / coding / brainstorming
 4. Savage - Support I want to inform you all that Savage has now been granted the rank of support! Congratulations Savage! Here are a few examples of what he will help us with. General Questions Rules Vehicle Lost Items lost Savage will also obtain the ranks of Mapeditor and Designer!
 5. BAN apeal TS [Accepterad, tidsbestämd]

  Såhär ligger det till, jag såg din första appeal. Sedan såg jag din andra, även att du editerade den och gjorde en tredje. Detta gör mig bara mer irriterad. Du kommer att få sitta av en längre ban, då ditt beteende är opassande. Jag ska dock vara sjysst och sänka din ban från perm till 2 månader. Jag anser nu att denna situation är löst, och gör ej fler appeals.
 6. Det kommer mycket idéer o "Announcement" posten. Tänkte att vi kunde använda rätt forum istället.. Är det så att ni har idéer och förslag inför releasen så gör en passande tråd och öppna ditt hjärta! Silencers? Skippa den tråden.
 7. Banned from TS

  Try now.
 8. Banned from TS

  or the message you get when u try to connect.
 9. Support - CarlMark!

  Carlmark - Support I want to inform you all that Carlmark has now been granted the rank of support! Congratulations Carl! Here are a few examples of what he will help us with. General Questions Rules Vehicle Lost Items lost
 10. Cvgaming - Altis Life

  Kul i 1 vecka per gång är dock roligare än samma skit i 12 månader?
 11. Cvgaming - Altis Life

  Tanken denna gång är att vi ska samla ihop olika bandits / feds och möjligen checkpoints som vi kan rotera mellan, så ni spelare inte tröttnar! =)
 12. Darwin - Coordinator

  Darwin - Coordinator I want to inform you all that Darwin has now been granted the role as Coordinator! Welcome Darwin! He will help us with. Support Player Relations He will work as a middleman between us Admins and our Players.
 13. Cvgaming - Altis Life

  @Obbe Inget vi beslutat än, det är något som diskuteras på finslipningen. @Johanees Vi kommer att rekrytera nya eventpromoters. Försöka finna sätt att få dom motiverade på så dom fortsätter också! Gängkanaler blir när gänget är skapat på servern. @Erik Tyrone Wont start with 5k and a quad..
 14. Cvgaming - Altis Life

  Yooo! Altis? Javisst! Vi kommer att kicka igång en Altis server igen. Med denna posten hoppas jag på att svara på en del frågor ni kanske vill ha svar på. Är det så att ett svar ni söker inte kommer, ställ då frågan i tråden så svarar någon Admin/Mod. CvGaming 5.0? Karta? Altis life. Datum för release? En hel del kvar o göra, men innan augusti är slut så bör servern vara uppe! Hur blir det med Gäng namn? Först till kvarn är det som gäller. Bannad? Sitter du på din första permanenta ban, är du välkommen att appeala och har en hög chans på unban. Har du däremot sumpat din andra chans redan så har du en väldigt låg om inte oexisterande chans för unban.. APD Vi har utsatt Darwin som APD-Chief, och han kommer att påbörja sitt arbete med rekrytering inom kort. Medic Baggins och Folkesson kommer att ansvara för medicsen, även dom påbörjar rekrytering inom kort. Rebeller Vi har valt att inte köra med rebeller från start, kommer mest troligt senare. Övriga frågor? Fire away!
 15. Ban Appeal Xymz

  Då vi inte har en aktiv server just nu, pga det icke existerande intresse för tanoa samt sommar. Så har det inte direkt varit jobbigt för dig att sitta bannad i 6veckor. Tycker du är välkommen till att göra en appeal efter att servern är tillbaka och du suttit på utsidan ett par veckor och verkligen fått sakna CvGaming.. Ha ett bra liv.
×