Welcome to CvGaming

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Bachne

Administrator
 • Content count

  448
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

About Bachne

 • Rank
  Junior Admin

Contact Methods

 • Teamspeak Bachne

Profile Information

 • Gender Male
 • Location Sweden Töreboda CENTRUM

Gaming

 • Twitch Nick https://www.twitch.tv/bachne

Recent Profile Visitors

3138 profile views
 1. Saker och ting som läggs in eller ändras på servern är helt baserat på vad spelarna som lägger ner tid, svett och tårar tycker. Att det inte kommer upp frågeformulär på forumet har sina anledningar. Att somliga, inklusive dig varken kan ge eller ta emot konstruktiv kritik eller hålla en sansad konversation. Att hoppa in i diverse rum och föra en muntlig konversation för att få ut idéer och tankar är ett sätt som jag personligen använder desto oftare. Koordinator rollen är ett prakt exempel att vi försöker använda någon till endast det du just pratar om, en bättre relation mellan Staff och spelare. Men ifall det är nu så du tycker kan jag bara uppmuntra dig till att starta eget community och visa hur man ska gå tillväga istället, det är inte alltid så enkelt som det må se ut. Jag kan garantera dig likaså att varken jag eller någon annan kommer bli en bättre Admin på något av det du framför. Vi håller på och diskuterar exakt vilka vägval vi ska göra i framtiden. När vi får lite klartecken kommer självklart information ut till alla.
 2. @Ludwig, något vi får kika på! Tack för infon @Angryherring! Vi ska kika på det och försöka komma fram till en lösning så fort som möjligt!
 3. Satan vad back ni gick! @Wajk @Kepler @Wajk schysst räddning!
 4. Efter vårat snack på teamspeak så är ju svaret solklart. Din ban appeal är nekad. Tur att @Legacy™ är skön trotts att han är en horunge.
 5. Hej @A. Savage! Jag må tycka att ditt prank var relativt tråkigt, om inte jättetråkigt. Angående att det finns inga regler kring den, absolut fine. Vi har inte skrivit ett helt A4 om den. Vilket vi inte skall behöva göra. Ifall någon skriver ut någonting stötande eller bara oerhört opassande kommer vi att vidta åtgärder mot den personen absolut. Det är ju för att vi ska kunna ha en rolig och skön stämning på servern. I detta fallet blir din ban appeal accepterad. För att, som jag skrev ovan kommer vi vidta åtgärder mot sådana saker, om det inte går över styr dvs. Vilket jag inte har fått uppfattningen att det skett nu. Förresten tycker jag att sockerkaka inte är jättegott, föredrar kladdkaka alla dagar i veckan. Har du dock ett bra recept får du gärna skicka ett PM! Cheers. //Intesockerkakarecept
 6. Jorma - Support I want to inform you all that Jorma has now been granted the rank of support! Congratulations @Jorma Here are a few examples of what he will help us with. General Questions Rules Vehicle Lost Whitelisting Police
 7. Då @Alexander.B lämnade tillbaka gearet anser vi detta som avklarat.
 8. Frankie, vad folk tror det är ju helt upp till dem. Förhoppningsvis så tror inte alla på likadant då somliga (du) kör på rena rama konspirations teorier. Det är en oerhört stor skillnad mellan att faktiskt tillägga en stämpel på något än att faktiskt påpeka att man själv är skaparen. Att du sitter här och försöker skapa någon poäng kring nonsens är ju endast förträffligt. Men ifall du nu har så pass mycket tid över så är du fri att lägga den här. Du har lagt ribban i tråden, vilket är några centimeter högre än mitt PB rekord i höjdhopp så jag kastar in handduken. Peace. Sluta ljug nu.
 9. Men förlåt men jag har då inte påstått att "vi" har gjort allting. Sluta snacka skit? Fortfarande vad är ditt problem?
 10. Du behöver inte slinka in mig på ditt korståg. Kul dock att "din" server använder CvG's TS. Helt ärligt så tycker jag att du börjar ta det för långt. Vad är det du vill komma fram till? Känner inte att dina kommentarer varken för dig personligen eller detta community frammåt.
 11. Varför luktar du ingefära? 

 12. Hej! Såhär är tanken. Snorx du kommer bli bannad från servern i 67 minuter. Under denna timman ska du spendera varenda sekund av att läsa igenom våra regler som om det vore de sista du gjorde innan du dog. Senare här under kvällen så kommer jag dra dig och ha ett läxförhör. Ifall du misslyckas med det kommer du att få några semesterdagar. Detta då jag tror det är de bästa sättet för dig att faktiskt lära dig våra regler. @Snorx. Klockan tickar... LÄS!
 13. Yes Putin är nu bannad 3 dagar för RDM/Killing someone in safezone!
 14. Detta är nu löst över TS.