Jump to content

Xiro

Member
 • Content Count

  3
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About Xiro

 • Rank
  Newbie

Contact Methods

 • Teamspeak
  Xiro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden Örebro

Gaming

 • IGN
  Xiro / Aber Snackbar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Xiro

  [ban appeal] Xiro

  Name: Xiro (och PROXER) Date: Vet inte det specifika datumet men mer eller mindre ett år sedan. Reason: Jag och min kompis Proxer åkte genom Kavala för att komma till våra hus. I närheten av kyrkan så ser vi en ak på vägen, vi stannar och plockar upp den och fortsätter att åka. När vi är framme vid husena får vi båda en bann av Legacy.
 2. Xiro

  [Ban appeal]

  Xiro player id: 76561198142406556 ScreaM jobbar - kommer sen!
 3. Xiro

  [Ban appeal]

  Name: Xiro Date: ett år sedan (mer eller mindre) Reason: Jag skriver för mig och min polare ScreaM! Det är nu ca ett år sedan vi blev bannade pga moneycheating. Vi var med i ett gäng som kallades The Notorious Army (TNA) där allt verkade bra, trevliga medlemmar, bra rollspel. Efter ett tag märkte vi att vi fick lite för mycket pengar av gängledaren men han nekade att han fuskade. *Dagen vi fick bann* - Jag och ScreaM fick 2 miljoner vardera av gängledaren (som alltid böt ingame namn). 5 minuter senare blev vi båda bannade av Nordqvist pga moneycheat. Vi blev genast chockade och gick snabbt in i ts. Det enda admins sa då var att "vi måste kunna lite på våra spelare, kom tillbaka om några dagar". Vi kom inte tillbaka så snabbt eftersom vi vände oss till engelska servrar istället. Nu efter ett år kände vi att vi vill återvända till den svenska communityn då den är det roligaste av allt. För övrigt så har jag och Scream varit väldigt aktiva de senaste åren i rollspelandet. Vi spelade länge på Nordicrp och andra svenska servrar. Vi har aldrig haft problem med spelare/admins och vi båda har över 500 timmar spelade av endast altis life i arma 3! Vi skulle gärna vilja bevisa för servern att vi går att lita på, trots att det har gått närmare ett år nu. Vill även tillägga att vi inte har kontakt med idioten som gav oss pengar, vi vet heller inte vilket namn han nu går under eller om han ens är bannad. Uppskattar ert arbete! Hoppas att förklaringen duger, annars kan vi prata i ts!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.