Jump to content

Kurre Ugur

Member
 • Content Count

  149
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kurre Ugur last won the day on July 19 2018

Kurre Ugur had the most liked content!

4 Followers

About Kurre Ugur

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  Ku

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Örebro

Gaming

 • IGN
  Kurre Ugur
 • Twitch Nick
  KurreUgur

Recent Profile Visitors

1544 profile views
 1. [RU] Snabbel A Långt tag tillbaka, troligen2017-09-21 Jaag spikead någon i fight, det vart permban (tråkigt). Men jag känner att jag har utvecklat som person, blivit mycket religiös inom hinduismen. Så jag har fått andra synvinklar på livet! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt forna trasig jag!
 2. Kurre Ugur

  Ban appeal

  Kurre Ugur/Ts Glenn Andersson 2017-09-01 Haj Again med en ban appeal om ts ban. Jag var otrevlig i ts och ingame vilket gjorde mig till en börda för många på CvG. Jag skulle vilja bli unbannad och visa min utveckling på hur jag agerar och tar emot från andras tankar och förslag. Jag tycker att det är kul att köra på Arma servern också men det drar ner på nöjet då man är bannad i ts på själva upplevelsen med gäng, event och den generella mötandet man får av staff och andra som har samma ideer och tankar. Samt att det blir lättare att få hjälp och sådant då det är att hoppa in i assistance rum om det är något man tänker på eller har ideer om event och mer. Jag var på dåligt humör den stunden innan jag vart bannad men der är nog ingen giltig ursäkt för det heller. Men jag vill säga förlåt till dig AFRIEL och alla andra som har fått ett dåligt bemötande av mig under vistelsen på CVG. Det skulle vara kul också beroende på att det är events nu som poppar upp hela tiden och nya motiv och tankar bakom dom så blir det mer intressant, men det blir svårt att vara med då man inte kan sitta med och lyssna/prata.
 3. Glenn Andersson 2017-09-01 Jag satt i ts och pratade och så sa jag något till afriel som han såg var att jag slickade hans röv vilket jag tog illa upp av för det var inte det jag gjorde. Jag sa typ tack för du drog mig. Sen så sa jag aha men sug min kuk då för att jag var frustrerad över att ansåg att jag slickade hans röv. Sen så permbannade han mig. Tycker det är tråkigt att man inte kan säga något som det utan du ska tända till ordenligt. Jag sa det på ett mer sarkastiskt sätt för att svara lite drygt tillbaka men sen så kan det utspelas annorlunda för dig. Kan tillexempel vara att jag är inte tydlig med vad jag menade eller att du uppfattade som jag tänkte det lät som. Det vart fel och ska inte någon gång mer nämna något kontroversiellt eller offensiv.
 4. Kurre Ugur

  Ban appeal

  Kurre Ugur 2017.07.23 Jag fick ett rum av wajk på ts, vart glad över det och tänkte att det var schyst av han. Så då skrev jag länge leve f***ing wajk. Sen vart jag bannad av afriel 30 dagar för fruktansvärt opassande betende. Tycker inte det var värt 30 dagar för ett miss förstånd. Undrar om det går att bli av med dom 19 dagarna som är kvar.
 5. Nytt ställe på fed och bandit? Checkpoints?
 6. Grattis nu kan du banna mig längre på ts
 7. Kurre Ugur

  Ban request

  Ni hör ju engagen 0:11
 8. Kurre Ugur

  Herrå

  Gab es denn da einen Unrat, eine Schamlosigkeit in irgendeiner Form, vor allem des kulturellen Lebens, an der nicht wenigstens ein Jude beteiligt gewesen wäre? Sowie man nur vorsichtig in eine solche Geschwulst hineinschnitt, fand man, wie die Made im faulenden Leibe, oft ganz geblendet vom plötzlichen Lichte, ein Jüdlein. Was there any excrement, any shamelessness in any form, above all in cultural life, in which at least one Jew would not have been involved? As soon as one even carefully cut into such an abscess, one found, like maggots in a decaying body, often blinded by the sudden light, a kike. Mein Kampf, 1925, Volume 1, p. 61.
 9. Var inte ens med då, men hörde det var bot beginner
 10. Det var fiora men, du kan ju inte ens få en kill på lol.
 11. Kurre Ugur [TSAR] Timmy Turner - [GG] Bjrk 20.20 2017-02-17 Rdm
 12. Men varför lägger du ban req då vi fixade 1-2 på plats. Det är som att jag blir rdmad får tillbaka det jag hade på mig sen lägger ban req.
 13. Om han inte la ban req skulle ni droppa gearet?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.