Jump to content

Eggis

Member
 • Content count

  69
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Eggis last won the day on April 30

Eggis had the most liked content!

2 Followers

About Eggis

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  Eggis

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  DEE SKA DU SKIIITA I
 • Interests
  Dricka cola på en parkbänk

Gaming

 • IGN
  [TSAR] Eggis
 • Twitch Nick
  N/A

Recent Profile Visitors

689 profile views
 1. Eggis

  Woxxen - Support!

  Grattis!
 2. Eggis

  Altis Life Comeback?

  Haha jag ska lugna mig :))
 3. Rly? Fraktionerna är ju inne på servern. När det är 10 civs vilket det var igår så var det 2 rebeller och 2 APD. Känns ju verkligen inte som att ni vill ha upp armaservern igen. För nu är den ju lite "uppe" iaf påväg upp.
 4. Eggis

  Altis Life Comeback?

  Och sedan unbanna folk.
 5. Eggis

  Altis Life Comeback?

  Lite sent kanske.. Iaf Det är 30 st som hade börjat spelat igen om servern vakna igen. Sedan skapar folk gäng med sina polare som kanske är nya till Cv eller har spelat här innan. Då kommer ju servern snitta 15-20 spelare vardag klockan 18-22 ungefär efter ett tag. Så varför inte försöka hitta ett datum där vi kör igen? t.ex Imorgon (Lördag) eftermiddag/kväll. och se vilka som kommer o så kör vi och är inne så kommer ju fler. Skulle varit väldigt kul om servern kom igång igen. Det går. Tro mig
 6. Eggis

  Vad tycker ni?

  Nå , Hur blir det? Kommer ni försöka få igång Arma servern igen?
 7. Eggis

  Vad tycker ni?

  Jag menar att har man ingen som kan devva och utveckla servern så är det ett stort problem
 8. Eggis

  Vad tycker ni?

  Man kan ju inte ta bandit när det är 0 inne?
 9. Eggis

  Vad tycker ni?

  Har man ingen som kan ha en arma server så är det ett stort problem... Man måste ju kunna devva för att ha en arma server.
 10. Eggis

  Vad tycker ni?

  Dem civila skiter fullständigt i vad fraktioner får till en viss del. Ni lägger in massa saker till Rebellerna och Polisen. Men dem andra spelarna då? Civila? Sedan skulle inte lite ny saker på mappen skada iheller. Tror att ni vunnit mycket och kanske fått tbx gamla spelare och framför allt nya. Fundera lite varför det andra Svenska arma servern har mer spelare. Edit: Men ni hade inte tänkt göra något åt low pop? Visst ni ska öppna upp en fivem server men ni sa ju att Arma servern inte kommer stängas. Man kan inte bara sitta där och pilla sig i naveln. Man får ta och göra något åt det. Nu vet jag inte om ni har något pågång men det vore på tiden.
 11. Okej.. jag tycker såhär inget av dem skotten som avlossades var ens nära att helikoptern. Sedan så var det kanske dålig tajming mellan medelandet skickades och personen började skjuta?
 12. Eggis

  Ban request [K] Eggis - 2018-01-12 - 17:30-17:45

  Harrisson och Dropparn hoppade upp i våran kanal då och sa att vi inte fick loota.
 13. Eggis

  Ban request [K] Eggis - 2018-01-12 - 17:30-17:45

  Ni gjorde det i tisdags eller onsdags om jag inte minns fel , och det är endast när ni ligger under eller förlorat en fight. Så avbryts den och vi får inte loota er..
 14. Eggis

  Ban request [K] Eggis - 2018-01-12 - 17:30-17:45

  Han skrev till mig på steam "varför skjöt du mig?" "banreq" tycker du att det är att lösa situationen? , Ja ni avbryter fight´s helt vilt utan regelbrott och failrp:ar.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.