Jump to content

Eggis

Police
 • Content count

  74
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Eggis last won the day on April 30

Eggis had the most liked content!

2 Followers

About Eggis

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  Eggis

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  DEE SKA DU SKIIITA I
 • Interests
  Dricka cola på en parkbänk

Gaming

 • IGN
  [G.L.A] xexd
 • Twitch Nick
  N/A

Recent Profile Visitors

793 profile views
 1. Eggis

  Polis för en dag / Cop for a day

  Vid vilken tid kommer ni ut med "vinnaren"?
 2. Eggis

  Banwipe

  Hade hellre spelat Tanoa men pga av DLC så blir de ju automatiskt mindre pop framförallt nya då folk som köper ett nytt spel ofta inte köper alla DLC´s ifall spelet suger. Du har mycket rätt i att Malden är en liten mapp men lyckas man sprida ut allting väl så bör de fungera någonlunda. Även fast det är lite tight. Man kan göra Malden extra nice genom att sätta ut saker på kartan. Och vara kreativ som att bygga egna saker (Något jag hade gärna kunna försöka hjälpa till med) Sedan detta med staff är också en viktig punkt. Känner att denna enda som spelar som är staff just nu och försöker är Woxxen då han satt upp purge i helgen och försöker få pop. Sen Banwipes så tycker jag som dig. Men det är dock inte värt att farma lagligt. Har kört lite allt möjligt innan och jag mötte lika många vid Iron som vid Drug dealer.
 3. Eggis

  Banwipe

  Många bra förslag! Tycket att man borde göra som Carter säger att man bytar karta och wipe i samband med det. Tror däremot inte att de hjälp om man moddar servern eftersom att folk som är nya till arma eller gamla spelare tänker o cv är de fortfarande igång. och bara joinar. Eller aahfan modds palla. Tror de är ganska självklart vilket val. Tycker de vore spännande och testa Malden. Ingen behöver köpa någon DLC för att spela och det är en mysig map. Och fraktionswipea och kanske komma med lite nya ideér som fraktioner. T.ex Någon aktivist grupp med särskilt motiv. "Malden news" eller liknande som gör de roligare att RP´a och göra de svårare att bli med i en fraktion. Tycker de borde ställas högre krav och kunna bygga en starkare Poliskår / Rebellgrupp. Förslag till Malden - Byta namn på olika ställen t.ex Ganghideout till Guerillahideout (passande saker till mappen) - Banwipea alla som är på sin första permbann - Ta in lite nytt folk till Dev teamet (Folk som har kunskaper och är kreativa) - Göra det värt att farma lagligt - Lägga in nya kläder och vapen till hideout och kanske sänka priser på sikten / Lägga till fler och höja på silencers
 4. Eggis

  Woxxen - Support!

  Grattis!
 5. Eggis

  Altis Life Comeback?

  Haha jag ska lugna mig :))
 6. Rly? Fraktionerna är ju inne på servern. När det är 10 civs vilket det var igår så var det 2 rebeller och 2 APD. Känns ju verkligen inte som att ni vill ha upp armaservern igen. För nu är den ju lite "uppe" iaf påväg upp.
 7. Eggis

  Altis Life Comeback?

  Och sedan unbanna folk.
 8. Eggis

  Altis Life Comeback?

  Lite sent kanske.. Iaf Det är 30 st som hade börjat spelat igen om servern vakna igen. Sedan skapar folk gäng med sina polare som kanske är nya till Cv eller har spelat här innan. Då kommer ju servern snitta 15-20 spelare vardag klockan 18-22 ungefär efter ett tag. Så varför inte försöka hitta ett datum där vi kör igen? t.ex Imorgon (Lördag) eftermiddag/kväll. och se vilka som kommer o så kör vi och är inne så kommer ju fler. Skulle varit väldigt kul om servern kom igång igen. Det går. Tro mig
 9. Eggis

  Vad tycker ni?

  Nå , Hur blir det? Kommer ni försöka få igång Arma servern igen?
 10. Eggis

  Vad tycker ni?

  Jag menar att har man ingen som kan devva och utveckla servern så är det ett stort problem
 11. Eggis

  Vad tycker ni?

  Man kan ju inte ta bandit när det är 0 inne?
 12. Eggis

  Vad tycker ni?

  Har man ingen som kan ha en arma server så är det ett stort problem... Man måste ju kunna devva för att ha en arma server.
 13. Eggis

  Vad tycker ni?

  Dem civila skiter fullständigt i vad fraktioner får till en viss del. Ni lägger in massa saker till Rebellerna och Polisen. Men dem andra spelarna då? Civila? Sedan skulle inte lite ny saker på mappen skada iheller. Tror att ni vunnit mycket och kanske fått tbx gamla spelare och framför allt nya. Fundera lite varför det andra Svenska arma servern har mer spelare. Edit: Men ni hade inte tänkt göra något åt low pop? Visst ni ska öppna upp en fivem server men ni sa ju att Arma servern inte kommer stängas. Man kan inte bara sitta där och pilla sig i naveln. Man får ta och göra något åt det. Nu vet jag inte om ni har något pågång men det vore på tiden.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.