Jump to content
CvGaming

Tiszht

Member
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tiszht last won the day on July 12 2018

Tiszht had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden

Gaming

 • IGN
  Tiszht

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tiszht's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

62

Reputation

 1. Håller med Darwin till 100% här. Vi är alla människor, vi gör alla fel, skillnaden är om man lär sig något av det eller bara kör på med skygglappar. Angående community så tror jag det handlar om mognad, tror alla vill spela schysst och fair egentligen men när man ser att folk fuskar och tar genvägar och ibland kommer undan med det är det många som tänker, jag får ju inget för att spela fair, så jag kan också fuska lite. Detta är en cancer som förstör på alla servrar, det kommer alltid finnas folk som hellre tar genvägar och den lättaste vägen i de flesta situationer. Det finns ju dessutom ett flertal trådar där vi alla som är på servern kan ge förslag på vad vill se och varför. Vi i staff gör allt arbete gratis, vi ger av vår helt lediga tid för att hjälpa servern och spelare så mycket vi kan, vi gör detta frivilligt för att vi vill ha kul och en schysst server att spela på. Gör staff fel? Absolut, vi är människor men att häva ur sig att det är hårt och fel att banna någon för regelbrott är inte fel, det är staffs jobb. Istället för att göra något man vet är tveksamt eller man kan bli bannad för, så tänker efter före. Är det värt ett skämt eller trolla runt att bli bannad? Är sådana personer sådana man faktiskt vill spela med? Ett community är till för oss alla, hur det är och vad som händer på det är upp till oss alla. Istället för att säga att "Själen" är död etc, skriv istället förslag, kom upp med bra ideér och kör schysst och fair på servern när ni spelar. Allt jag vill ha sagt med detta är att det inte bara är staff eller enskilda som avgör hur en server utan hur vi alla beter oss och bidrar med för att få till en kul server.
 2. Det här med A.P.D först. Ytterligare en faktion som är militär/swat skulle inte ge något positivt till servern. I dagsläget är A.P.D alla de sakerna redan som flera nämnt, det är deras ansvar att skydda civila som kör lagligt mot gäng och rebeller. Det är deras ansvar att ta folk med olagligt gear och raida hus. Dom får helt enkelt ta i mer med hårdhandskar. Däremot kanske ett medborgargarde eller liknande kunde vara något. Bounty hunters som jagar ner follk på Wanted list (som i viss mån redan finns men prislista osv bör ses över.), men låt dom få en bounty hunter shop där de kan köpa zipties osv billigare och med perks få tillgång till bättre vapen och när man perkat upp högt kanske till och med köpa tazer pistoler och polisväst. Kanske också införa ett wanted system som jag har sett finns på vissa servrar. Rebellerna har ju sin bakgrund och sin agenda, dom behöver nog bara finslipa lite på allt då mycket är nytt ännu. Griefing etc finns ju för poliser, finns inte detta för Rebeller också? Alltså om vissa gäng eller individer konstant är jobbiga/följer efter och stör så blir dom bannade? Bandit tycker jag ska ha samma regler som Fed, ett o samma gäng får bara ta det varannan dag och man får bara ta det en gång om dagen.
 3. Låt mods/admin ta hand om denna och skriv inte mer tack.
 4. Hej Ludwig. Jag ber om ursäkt om dröjsmålet! Vi är fortfarande intresserade av din ansökan men just nu är vi fulltaliga. Vi kommer placera dig i toppen av kön tills nästa gång vi öppnar applications, du behöver inte skriva en ny utan sätter denna on hold tills dess vi öppnar applications igen. On Hold!
 5. Hej Johanees. Eftersom du själv valde att avstå för stunden kommer jag köra en denied på denna. Du är välkommen att söka igen när applications öppnar igen. Denied!
 6. Absolut. Ska och ska, nåja, I agree to disagree. Men tack för din input iaf.
 7. 3 Liv är förhållande till hur många som är inne som apd, är det bara 3 och det är ett gäng på 4-6 personer som rånar så kan ju alla räkna ut vad som händer. 2 liv räcker gott om vi är 5-6. Detta som sagt för att simulera en mer verklig polis styrka. Fast det är inte så lätt att Planera när det sker mackrån, det är olika personer, det kan vara en person med en rook, det kan vara ett helt gäng med fullt gear, vi vet inte förrän vi kommer på plats, plus att vi oftast måste flytta oss över stora sträckor på kartan. Det är inte så lätt att planera för mackrån samt pharmacy. Vi brukar hålla ganska god disciplin när det är kos och rån.
 8. Men det är inte dig jag syftar på. Det är jättebra att du rollspelar. Men jag pratar rent generellt.
 9. Jag förstår det, men att då råna en mack när man bara är en eller två inne och det är mer än fyra fem poliser inne så kanske man bör vara beredd på att rollspela, ge upp och sjappa. För som det är nu när det är mackrån efter mackrån och folk är bara ute efter Gear. Därav ändring till kanske 2-3 liv och kortare NLR. På fem minuter bör man ju kunna hinna loota och sticka om det nu bara är gear man är ute efter. Bara min åsikt som sagt.
 10. Alltså, 3 liv är bara ett förslag när det är mindre än 5-6 poliser inne, är det fler så kan 2 liv gälla och om det är mer än 10 poliser inne så kan 1 liv gälla. Jag tycker att det makes sense. Coolt förslag. Lite capture zones osv. Och absolut, purge bör kunna ske annars också om tillräckligt många är sugna på det. Eller så kan man bara dra till warzone och göra upp om gear etc om man känner att man vill panga lite.
 11. Från Hideouts ja, men blackmarket finns dom på istället. Just nu är Hideouts alldeles för bra när det kommer till vapen. Fast de ska ju faktiskt ha ett övertag, som det är nu är det bait och mackrån stup i kvarten, är ni 3 inne och det är 3 poliser så blir polisen alltid en man kort (Den som går fram) så vi är alltid i underläge när det är 3 poliser inne och lika många civs, detta skulle göra det lite svårare för civs att gå efter gear, vilket är fallet nu. Men absolut, jag respekterar din åsikt. Jag tycker ju polisen borde ha ett större övertag även om jag inte spelade som polis. Från Hideouts ja, men blackmarket finns dom på. Just nu är Hideouts alldeles för bra när det kommer till vapen.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.