Jump to content
CvGaming

Johanees

Member
 • Posts

  411
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Johanees last won the day on February 2 2019

Johanees had the most liked content!

2 Followers

About Johanees

 • Birthday 11/17/2007

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

6877 profile views

Johanees's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

308

Reputation

 1. Imponerande att du fortfarande kommer ihåg gängens/klanernas namn
 2. "Vad är skillnaden på att springa milen eller en kilometer? man behöver endå springa" Det är avsevärt enklare att ladda ned ifrån steam, eftersom att dem flesta troligen har erfarenhet med just det.
 3. Finns det inte massa mods på workshop?
 4. Den där texten är mer effort än vad devsens lagt ned hela året (Det var ett skämt, snälla banna mig inte jag vill gärna läsa forumet. Puss och kram)
 5. Poliserna har vart väldigt aktiva, big ups till dem faktiskt. Jo "surrender or die" är också mitt favvo RP! Men asså har du spelat på rätt server? RPande rebeller och inaktiva poliser låter inte riktigt rätt
 6. 1 mille för en katiba carbine, inte ens för en normal katiba skulle jag ge 1 mille. Och 1 mille veckopass på det...
 7. Precis. Men anledningen till att vissa gäng säljer en katiba för 500k är för att dem dupear. Det är liksom lite trist att inte kunna sälja gear, eftersom att någon säljer fullkittade katibor för typ inget alls. Jag vill hellre se att dem är enklare att få tag i, eller att poliserna inte alltid drar ut 7.62 och carrier lites och civs inte har tarus.
 8. Tack ghandi, nu vet jag att alla inte alltid har rätt. Nja, inte riktigt, men många kände andra rebeller eller admins/mods. DP vart dock halva rebellkåren då resten slutade.
 9. Låt det vara borta, onödiga scripts. Det bör hjälpa med FPSen. Folk vill kanske KOSA mer än rpa, har du funderat på det? Det finns vapen blands civs för att vissa tok dupear. Allt över 5.56 är svårt att få tag på, och 5.56 är inte sådär jättekul att lira med alla gånger (Särskillt när halva servern har tarus.).
 10. Johanees

  Patch 6.3

  T A B A R A B O R T D E N
 11. Johanees

  Taru

  Taru är wack bort med den tack för mig +1 andeN
 12. Har fan åkt på 2 bans för att röra mig när jag lootar, håller med att det är ren BS. Vad gör det ens för skillnad? Det är inte spelarnas fel att bohemia suger på att göra spel. Det är knappast en bugg. olsson likear sina egna kommentarer lmaoeksde
 13. DVS om piloten flyger som en idiot. Eller så tar man bort den eftersom att den förstör alla fights. *Förövrigt så tycker kan man lika gärna ha hex + pilot coveralls ifall nu 1 mag 7.62 anses vara "lite"
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.