Jump to content

Johanees

Member
 • Content Count

  410
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Johanees

 1. "Vad är skillnaden på att springa milen eller en kilometer? man behöver endå springa" Det är avsevärt enklare att ladda ned ifrån steam, eftersom att dem flesta troligen har erfarenhet med just det.
 2. Finns det inte massa mods på workshop?
 3. Den där texten är mer effort än vad devsens lagt ned hela året (Det var ett skämt, snälla banna mig inte jag vill gärna läsa forumet. Puss och kram)
 4. Poliserna har vart väldigt aktiva, big ups till dem faktiskt. Jo "surrender or die" är också mitt favvo RP! Men asså har du spelat på rätt server? RPande rebeller och inaktiva poliser låter inte riktigt rätt
 5. 1 mille för en katiba carbine, inte ens för en normal katiba skulle jag ge 1 mille. Och 1 mille veckopass på det...
 6. Precis. Men anledningen till att vissa gäng säljer en katiba för 500k är för att dem dupear. Det är liksom lite trist att inte kunna sälja gear, eftersom att någon säljer fullkittade katibor för typ inget alls. Jag vill hellre se att dem är enklare att få tag i, eller att poliserna inte alltid drar ut 7.62 och carrier lites och civs inte har tarus.
 7. Tack ghandi, nu vet jag att alla inte alltid har rätt. Nja, inte riktigt, men många kände andra rebeller eller admins/mods. DP vart dock halva rebellkåren då resten slutade.
 8. Låt det vara borta, onödiga scripts. Det bör hjälpa med FPSen. Folk vill kanske KOSA mer än rpa, har du funderat på det? Det finns vapen blands civs för att vissa tok dupear. Allt över 5.56 är svårt att få tag på, och 5.56 är inte sådär jättekul att lira med alla gånger (Särskillt när halva servern har tarus.).
 9. Johanees

  Patch 6.3

  T A B A R A B O R T D E N
 10. Johanees

  Taru

  Taru är wack bort med den tack för mig +1 andeN
 11. Har fan åkt på 2 bans för att röra mig när jag lootar, håller med att det är ren BS. Vad gör det ens för skillnad? Det är inte spelarnas fel att bohemia suger på att göra spel. Det är knappast en bugg. olsson likear sina egna kommentarer lmaoeksde
 12. DVS om piloten flyger som en idiot. Eller så tar man bort den eftersom att den förstör alla fights. *Förövrigt så tycker kan man lika gärna ha hex + pilot coveralls ifall nu 1 mag 7.62 anses vara "lite"
 13. Johanees

  DMS

  Halva servern är ju fan högrankade fraktionsmedlemmar nu ju Som om det inte var nog mk1or bland polisen
 14. Eller så kan det vara så att civs inte tycker att det är kul att veva mot samma faktioner/gäng i fler år. Och just nu, när halva servern är APD och halva NLA (AKA ett gäng med massa resurser och ingen mening), så blir det lagom kul. Som ett plus i kanten är himmeln fylld av väldigt OP tarus, och marken fylld av NLA med lite smått OP vapen. Sitt inte och säg "Äääh ni är griniga små barn" bara för att folk uttrycker missnöje. Eller så vill folk spela med sina vänner, och byter då server för att göra just det?
 15. Det är lite skillnad på det jag sade och det du jämförde med, det du tar som exempel är att någon skulle uttrycka sitt hat. Jag sade ett skämt som till och med du måste förstå inte är realistiskt, det jag menade med det där var att jag inte hade någon att be om ursäkt till, ifall någon somalie blev ledsen. OCH jag sade att jag förtjänade att sitta på bannen, för att svara på din fråga. Absolut, som sagt, jag erkänner att det var fel, och anser inte att jag borde sluppit bannen.
 16. Tror du han gjorde det som någon propagandakampanj emot Admins? Han skrev till och med att det inte var seriöst strax efter. Jag tror snarare servern dör för att folk tröttnar på altis life och arma. Folk har spelat tusentals timmar i flera år. Skulle inte skylla allt på servern och admins, dem brukar trots allt oftast göra rätt för sig. (Menar inte att staff gör fel ofta, utan att folk kan tvivla och igilla beslut och då bli ledsna. Tack för mig, skicka mig gärna inte på en 7 dagars ban till)
 17. Han skickade en as gammal ban (Om jag förstår det rätt) där han inte ens nickade 1% eller sitt nuvarande nick. Och detta gjorde han i en gängchatt, och till en annan person. Varför ska han åka på ban för det? Absolut, det var efterblivet. Kommentar? Det var ett dåligt skämt ifall något, och ja, veckobannen var inte så mycket att argumentera emot. Däremot kan man diskutera hur många somalier eller ens afrikaner som spelar här eller såg det jag skrev, för det borde bara vara dem som blir kränkta trots allt. +Det är inte verklighetsförankrat.
 18. Tycker att det borde finnas en regel emot att blocka vehicle spawns, uselt RP och bara irriterande. Fixa godmode till rebellerna i sitt HQ annars. Jag tycker det verkar rimligt. Bandit en gång per dag är lite väl mycket dock, en gång varannan kanske? Swat verkar onödigt imo, apd är redan "insatsstyrka" i och med att dem har 7.62, ghost hawk och hunter(s).
 19. Jag tok dupeade 9mm silencers inget mer, är typ helt perfekt utöver det
 20. Beviskravet ligger på dig som ska få honom bannad, och inte på att han ska ha video. Du har inte ens koll runt dig i videon... Kanske missade den biten i videon där du tog kommunikationen, han hade oavsett tid på sig att berätta att folk var vid airfield och han troligen skulle bli rånad. Så fail RP, nja
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.