Jump to content

Miss H

Member
 • Content Count

  80
 • Donations

  30.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About Miss H

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/14/1999

Contact Methods

 • Teamspeak
  [N.L.A] Miss H

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Sweden

Gaming

 • IGN
  [N.L.A] Miss H

Recent Profile Visitors

3689 profile views
 1. Miss H

  Ban Appeal (Darwin)

  Men vi la skott på ditt cargo, och vi sprang även som tokar under cargot så du visste definitivt att vi var där. Och du loggar strax efter det, inte ens 5 minuter hade gått. Så det var fortfarande 10 minuter kvar på kosen. Sen kunde du ha skickat ett snabbt sms och frågat om vi hade några som var kvar i området. Det är väldigt tydligt att du VILLE combatlogga för att komma undan med gearet, och jag tycker att det är ett väldigt omoget beteende, speciellt nu eftersom du nyligen blivit event promoter och har en slags status på servern.
 2. Jag tycker att ni bör lägga till tredjeparts engage regeln igen. Jag kan tänka mig att ni tog bort den för att få upp poppen, men det har inte ökat. Och som många nämner jämt och ständigt är detta en RP server, varför ta bort regler som ökar kosen drastiskt? Jag tycker även att det bör finnas fler lagligheter och eventuellt olagligheter på den högra sidan av altis, främst vid Pyrgos och nedåt. Detta kommer bland annat öka polisens aktivitet på den högra sidan men kanske också rebllernas?
 3. Name: [A.P.D] H. Ahkuli Offender-Name: [G.L.A] Karsten Date: 2017-11-27 Which rule(s) were broken: VDM Finns inte mycket att säga, ganska solklar VDM. Är väldigt trött på hans beteende samt att han bryter regler konstant.
 4. Miss H

  rdm

  Om du kollar på videon jag länka så ser du klart o tydligt. Orkar inte ens ta denna diskussion med dig, du försöker ljuga till dig refound. Helt meningslöst.
 5. Miss H

  rdm

  15 min emellan videosarna ja, men du sköt tillbaka i Lakka, som jag nämner ovan. Det ökar kosen till 15 minuter till.
 6. Miss H

  rdm

  Du anklagar oss för RDM, då lär du ju bevisa att det inte var du som sköt tillbaka. När vi åkte över Lakka tog vi skott, då sade du att det inte var du och att du hade åkt till Sofia... på seriöst 2 minuter. Har du en j**la raketheli eller? Det är bara sånt löjligt beteende att sitta och ljuga om att det inte var du som sköt när det är uppenbart.
 7. Miss H

  rdm

  Jag trodde också den var löst. Inte nog med att han sitter och ljuger mig rakt upp i ansiktet om att han inte sköt tillbaka samt att det inte var hans heli som stod i lakka, när han bara har 1 heli. (Vi kollade med en support). Sen har det gått 24H sen situationen, satt detta är ju en meningslös banreq.
 8. Miss H

  rdm

  Där har du.
 9. Miss H

  rdm

  Glömde du ladda upp när du blev engagad eller har du bara klippt bort den biten?
 10. Innan patchen tycker jag att ni var mycket mer aktiva ute på fälten, ni åkte runt med heli, bilar etc och eskorterade civilia när dom farmade spice exempelvis. Men då hade ni ingen outpost ni kunde gömma er i för att ta betalt av kunder.
 11. Självklart ska den vara svår att ta över, men lite gränser kan man la ha. Jag känner också att ni hänger där lite allt för ofta. Jag är relativt aktiv och jag är på Cv-D att vi ska gå på rebellerna mer, men vi åker runt och runt över hela kartan och letar, var är ni? Sista stoppet är rebel outpost, och där hittar vi er. Varje gång i princip. Det hade varit bättre om outposten förflyttades till något annat ställe så ni MÅSTE åka runt för att ta betalt.
 12. Något som jag personligen vill se är lite fler gäng på servern. Nu är det i princip bara Cv-D som är ett "stort" gäng. Polisen samt rebeller roffar åt sig folk från alla håll o kanter, dem stora gängen har i princip försvunnit helt. Man kanske skulle kunna rensa lite bland polisen eller rebellerna så vi ökar antalet gäng på servern. Kanske en liten ändring på Rebel Outpost, den är i nuläget relativt op och vi i Cv-D har försökt gå på rebellerna, misslyckats alla gånger då dem bara håller sig i outposten, at all times. Många som farmar väljer att köra Guns eller Opium då resterande olagligheter tar väldigt lång tid att köra. Just nu så är rebellerna endast i outposten, vad jag har sett iallafall, för att ta betalt av de som farmar. Men vore det inte bättre om rebellerna faktiskt rörde på sig lite mer? Exempelvis genom att röra sig runt hela kartan och ta betalat på sådant sätt. För just nu så är dom i outposten och endast väntar ut folk som ska köra Opium eller guns. Det kan hända att dom kör ner till T-korsningen men där tar det definitivt stopp.
 13. Why wouldn't we? You wrote RDM in side chat and we said, no.. It doesn't mean we dont wanna solve it with you guys. But If you think we've done something wrong its your responsibility to message us about it. Anyway, the banreq is already up, but next time.. please leave a message first.
 14. Yes, you did call it out in Side Chat, and we said we didnt do anything wrong. But you didn't message us in teamspeak about it. We could have solved it in ts but instead you posted a banreq? So we had no chance to figure it out with you guys, in a friendly way.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.