Jump to content
CvGaming

locktown2

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

locktown2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. man hör ju som fan att ni har dragit ner mitt ljud, jag skrek ju typ i miccen när jag stod framför dig o nör jag stod runt huset XD
  2. jag visste inte hur jag skulle göra en så min kompis hjälpte mig men den första blev fel. de är jag som är den riktiga rizze, den första var inte rätt gjord sa en på ts, sen kom jag in på mitt acc o la en egen för att de är jag som har en önskad att bli obannad, ja men tror du jag kommer göra de själv om jag vill komma in igen? så de är därför de kan ligga tre stycken, fösta var inte rätt lagd, den andra la min kompis för jag kom inte in på mitt konto för de inte var accepterad, o sen kom jag in o la en egen.
  3. Appeal Information Name: rizze Date: runt 2016 kommer inte ihåg vilken dag, länge sen jag spelade för kommer inte in. Reason:blev bannad på grund av misstänkt för pengar dup. skulle få 6 månader men är fortfarande bannad på servern. hoppas att jag kan få en unban för har lärt mig min läxa nu, tack på förhand mvh rizze.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.