Jump to content

v.pUTIN

Member
 • Content Count

  337
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

v.pUTIN last won the day on April 24 2018

v.pUTIN had the most liked content!

About v.pUTIN

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  Jag är snäll

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Gaming

 • Twitch Nick
  LundbergxP

Recent Profile Visitors

4044 profile views
 1. Ska dom in så borde dom kosta minst 5 mille, Så som de andra säger så blir man nästan odödlig.
 2. Engång dödade jag en kille som sjöng för fult!
 3. Hej j. Ose! Vill bara säga att du är cool

  1. José de Jesús

   José de Jesús

   Hej! Tack så mycket 

    

   mvh J. Ose

  2. v.pUTIN

   v.pUTIN

   Varsågod j. Ose

 4. Grattis på namnsdagen Stefan.

 5. v.pUTIN

  Jaha

  Har inga planer på att vara som jag var sist. Men skulle vara roligt med en chans till
 6. v.pUTIN

  Jaha

  Nu vill inte jag vara den som är den men Appealen har legat uppe ett tag Jag gjorde inget under den situationen och appealen kom upp strax efter jag åkte på banen men ett svar hade vart skönt.
 7. v.pUTIN

  Jaha

  Men i slutet av gyazon ser man ett hexagon å de är jag
 8. v.pUTIN

  Jaha

  @luckiiee vad händer med denna då
 9. v.pUTIN

  Jaha

  Nix, Jag flög inte hellin, Jag står på marken
 10. v.pUTIN

  Jaha

  Skickade en Gyazo på var jag stog, Ska se om jag finner den igen https://gyazo.com/1af6300a18dba0d18cf8b02cfe21126b Jag står längst bak där som man ser i slutet.(kanske lite svagt bevis, men det enda jag har) Dog inte i krashen, ao har väll inge mer att tilllägga
 11. v.pUTIN

  Jaha

  Appeal Information Name: [RDM] Banan Bengt Date: 2018-07-(ehm) Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here. Jag vart permad för att några trollade i kavala, var av några av dom som var med i samma gäng som jag var med förtillfället(och ja jag var i närheten men gjorde inget) Vilket jag tror Luckiiee kan säga också, Skickade även en gyazo till Luckiee och förklarade vart jag var osv, Men han sa att jag skulle göra en ban appeal. Jag har ju inte gjort något fel utan blev hänvisad till "A gang will be judged for its actions as a group."
 12. Putin Min far försvann ur tiden igår och när jag såg att ni började med RACKET och liknande tog jag illa upp Så DU SKA HÅLLA KÄFT OCH BÖRJA RESPEKTERA FOLK  men det verkar du inte kunna ditt arsel

  1. v.pUTIN

   v.pUTIN

   Men hallå? att du sitter ens och skriver detta till mig är bara jätte konstigt? Jag har väll endå inte skrivit något om varken dig eller din far? Så vet inte varför du sitter och skriver detta till mig?

    

   Jag förstår att det inte alls är roligt när ens far går ur bilden men ta inte ut din ilska på mig, Jag vet hur det är Och det finns absolut ingen anledning för dig att sitta och skriva detta till mig och det vet du.

 13. You were banned for 1 hour from the server by "WoXXeN / Hutchinson" (trolling)

  Antar att du skojjar med mig?

  1. Show previous comments  3 more
  2. WoXXeN

   WoXXeN

   Du sitter med grabbarna grus och beter dig omogen, det är anledning nog, när jag skriver till din kompis att ge sig med alla namn så börjar även du. anledning nog, var glad att du inte blev bannad en dag som resten!

  3. v.pUTIN

   v.pUTIN

   Men att sitta och byta namn på Ts är inte emot några regler ? Beter mig omogen? Du vet inte ens om vad som vi pratade om?

   du är lustig du.

  4. WoXXeN

   WoXXeN

   Nej inget fel med å byta namn. Sålänge det inte är namn som "Jag har stor k**".

    

   Att du fortfarande sitter å argumenterar. Du fick 1 timmes välförtjänt ban. Den timmen är long gone. Skärp dig i framtiden så slipper du ban.

 14. Create a new topic like this: "[ban appeal] *In-Game name*" (ie: [ban appeal] Afriel) Copy this template and answer the questions and statements below. Appeal Information Name: v.pUTIN Date: Oklart Ja jag antar att det var för att jag och några hade ett trevligt snack i shoutboxen vilket ledde till att jag inte får skriva längre. Antar att det var för att jag "spammade" Men Lite trevligt i shout är aldrig och har aldrig varit fel. Menar nu i dags läget kan jag läsa saker från 9april vilket är ett tecken på att det inte sker så mycket överlag i shoutboxen. Och detta får mig att tänka att någon helt enkelt inte gillar att man skriver i shout, Aså vet inte vad mer jag ska skriva. Men det känns lite lustigt
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.