Jump to content

v.pUTIN

Member
 • Content count

  333
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

v.pUTIN last won the day on April 24

v.pUTIN had the most liked content!

About v.pUTIN

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Gaming

 • Twitch Nick
  LundbergxP

Recent Profile Visitors

3264 profile views
 1. v.pUTIN

  Jaha

  Nix, Jag flög inte hellin, Jag står på marken
 2. v.pUTIN

  Jaha

  Skickade en Gyazo på var jag stog, Ska se om jag finner den igen https://gyazo.com/1af6300a18dba0d18cf8b02cfe21126b Jag står längst bak där som man ser i slutet.(kanske lite svagt bevis, men det enda jag har) Dog inte i krashen, ao har väll inge mer att tilllägga
 3. v.pUTIN

  Jaha

  Appeal Information Name: [RDM] Banan Bengt Date: 2018-07-(ehm) Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here. Jag vart permad för att några trollade i kavala, var av några av dom som var med i samma gäng som jag var med förtillfället(och ja jag var i närheten men gjorde inget) Vilket jag tror Luckiiee kan säga också, Skickade även en gyazo till Luckiee och förklarade vart jag var osv, Men han sa att jag skulle göra en ban appeal. Jag har ju inte gjort något fel utan blev hänvisad till "A gang will be judged for its actions as a group."
 4. Putin Min far försvann ur tiden igår och när jag såg att ni började med RACKET och liknande tog jag illa upp Så DU SKA HÅLLA KÄFT OCH BÖRJA RESPEKTERA FOLK  men det verkar du inte kunna ditt arsel

  1. v.pUTIN

   v.pUTIN

   Men hallå? att du sitter ens och skriver detta till mig är bara jätte konstigt? Jag har väll endå inte skrivit något om varken dig eller din far? Så vet inte varför du sitter och skriver detta till mig?

    

   Jag förstår att det inte alls är roligt när ens far går ur bilden men ta inte ut din ilska på mig, Jag vet hur det är Och det finns absolut ingen anledning för dig att sitta och skriva detta till mig och det vet du.

 5. You were banned for 1 hour from the server by "WoXXeN / Hutchinson" (trolling)

  Antar att du skojjar med mig?

  1. Show previous comments  3 more
  2. WoXXeN

   WoXXeN

   Du sitter med grabbarna grus och beter dig omogen, det är anledning nog, när jag skriver till din kompis att ge sig med alla namn så börjar även du. anledning nog, var glad att du inte blev bannad en dag som resten!

  3. v.pUTIN

   v.pUTIN

   Men att sitta och byta namn på Ts är inte emot några regler ? Beter mig omogen? Du vet inte ens om vad som vi pratade om?

   du är lustig du.

  4. WoXXeN

   WoXXeN

   Nej inget fel med å byta namn. Sålänge det inte är namn som "Jag har stor k**".

    

   Att du fortfarande sitter å argumenterar. Du fick 1 timmes välförtjänt ban. Den timmen är long gone. Skärp dig i framtiden så slipper du ban.

 6. v.pUTIN

  Shoutbox ban appeal stefan

  Create a new topic like this: "[ban appeal] *In-Game name*" (ie: [ban appeal] Afriel) Copy this template and answer the questions and statements below. Appeal Information Name: v.pUTIN Date: Oklart Ja jag antar att det var för att jag och några hade ett trevligt snack i shoutboxen vilket ledde till att jag inte får skriva längre. Antar att det var för att jag "spammade" Men Lite trevligt i shout är aldrig och har aldrig varit fel. Menar nu i dags läget kan jag läsa saker från 9april vilket är ett tecken på att det inte sker så mycket överlag i shoutboxen. Och detta får mig att tänka att någon helt enkelt inte gillar att man skriver i shout, Aså vet inte vad mer jag ska skriva. Men det känns lite lustigt
 7. v.pUTIN

  Altis Life Comeback?

  Kan tänka mig att det är många som är jätte intresserade men, hur kommer det bli osv. Säger inte att Goatis ska sitta och göra en helt ny patch i onödan, Men många skulle vilja se något nytt, något riktigt najs liksom. Att sitta och säga åt folk att "gå in och spela" kommer inte direkt funka. Dom vill veta vad som kommer ske, Hur vill NI att servern skall vara ?
 8. v.pUTIN

  Boyz

  jorååå hejjj haha jo det gör jag
 9. v.pUTIN

  Boyz

  aaah vem var legendaren som kasta in mig där då
 10. v.pUTIN

  Boyz

  hejjjj heejjj
 11. v.pUTIN

  Boyz

  haj haj
 12. v.pUTIN

  Boyz

  boyz är det bara för mig det står You can not chat because you're in block list. I SHOUTBOXEN?
 13. v.pUTIN

  Boyz

  ja
 14. v.pUTIN

  Boyz

  feros har inte kool
 15. v.pUTIN

  Boyz

  hi vet;/ ingen som trollar här.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.