Jump to content
CvGaming

v.pUTIN

Member
 • Posts

  339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

v.pUTIN last won the day on January 14 2021

v.pUTIN had the most liked content!

5 Followers

Contact Methods

 • Teamspeak
  Jag är snäll

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Gaming

 • Twitch Nick
  LundbergxP

Recent Profile Visitors

6443 profile views

v.pUTIN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

653

Reputation

 1. Hade väl varit lite roligt med lite arma gibb förutsatt att saker och ting är som de ska vara och så va, Men som det ser ut idag som är det fan ingen som spelar även om alla vill
 2. Ska dom in så borde dom kosta minst 5 mille, Så som de andra säger så blir man nästan odödlig.
 3. Engång dödade jag en kille som sjöng för fult!
 4. Hej j. Ose! Vill bara säga att du är cool

  1. José de Jesús

   José de Jesús

   Hej! Tack så mycket 

    

   mvh J. Ose

  2. v.pUTIN

   v.pUTIN

   Varsågod j. Ose

 5. Grattis på namnsdagen Stefan.

 6. v.pUTIN

  Jaha

  Har inga planer på att vara som jag var sist. Men skulle vara roligt med en chans till
 7. v.pUTIN

  Jaha

  Nu vill inte jag vara den som är den men Appealen har legat uppe ett tag Jag gjorde inget under den situationen och appealen kom upp strax efter jag åkte på banen men ett svar hade vart skönt.
 8. v.pUTIN

  Jaha

  Men i slutet av gyazon ser man ett hexagon å de är jag
 9. v.pUTIN

  Jaha

  @luckiiee vad händer med denna då
 10. v.pUTIN

  Jaha

  Nix, Jag flög inte hellin, Jag står på marken
 11. v.pUTIN

  Jaha

  Skickade en Gyazo på var jag stog, Ska se om jag finner den igen https://gyazo.com/1af6300a18dba0d18cf8b02cfe21126b Jag står längst bak där som man ser i slutet.(kanske lite svagt bevis, men det enda jag har) Dog inte i krashen, ao har väll inge mer att tilllägga
 12. v.pUTIN

  Jaha

  Appeal Information Name: [RDM] Banan Bengt Date: 2018-07-(ehm) Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here. Jag vart permad för att några trollade i kavala, var av några av dom som var med i samma gäng som jag var med förtillfället(och ja jag var i närheten men gjorde inget) Vilket jag tror Luckiiee kan säga också, Skickade även en gyazo till Luckiee och förklarade vart jag var osv, Men han sa att jag skulle göra en ban appeal. Jag har ju inte gjort något fel utan blev hänvisad till "A gang will be judged for its actions as a group."
 13. Putin Min far försvann ur tiden igår och när jag såg att ni började med RACKET och liknande tog jag illa upp Så DU SKA HÅLLA KÄFT OCH BÖRJA RESPEKTERA FOLK  men det verkar du inte kunna ditt arsel

  1. v.pUTIN

   v.pUTIN

   Men hallå? att du sitter ens och skriver detta till mig är bara jätte konstigt? Jag har väll endå inte skrivit något om varken dig eller din far? Så vet inte varför du sitter och skriver detta till mig?

    

   Jag förstår att det inte alls är roligt när ens far går ur bilden men ta inte ut din ilska på mig, Jag vet hur det är Och det finns absolut ingen anledning för dig att sitta och skriva detta till mig och det vet du.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.