Jump to content
CvGaming

Esko

Member
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Esko

  1. Namn (IRL): David Esko

    Ålder: 34

    Vad applyar du för? (Roll inom raiding): Havoc DH

    Namn på din karaktär samt Armory link: Ðevorah // http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/%C3%90evorah/simple

    UI Screenshot: Wo_WScrn_Shot_081016_192950.jpg

    Vilka tider brukar du spela under?: Från när jag vanknar tills jag går och lägger mig!

    Hur mycket experience har du inom raiding?: Raidade inte så mkt på 60. Hjälpe bror min ibland i Molten Core och Zul´Gurub på min Mage, Körde bara PvP,  Var i TBC jag började med raiding. Clearade allt content. Förutom Sunwell, Fastnade på M´uru. Wotlk, Clearade allt kontend, Server First ett bar bossar. Cata raidade jag allt fram till Dragon Soul. Gjorde ett par clears vid release, Sedan vart det ett längre breake från wow. Kom tillbaka till MoP, Clearade allt. WoD har jag inte raidat för mkt i, på grund av att jag spelade Swtor och massa annat. Gjort ett par raids nu i Wod i början. Där har ni min pve historia. 60 Körde jag alliance mage, Rerollade Belf Holy paladin till tbc, Sedan dess har jag suttit på den paladinen 317 dagar played atm. Körde lite Monk och DK i MoP men paladinen har alltid haft den där platsen närmast hjärtat. Men nu känner jag att det är time och rerolla DH. Så därför jag gör en apply med den.

    Vad gör just DIG bättre än de andra som ansöker?: Jag är en spelare som lägger ner extremt mkt tid på wow. Spelar nog mer en 8 timmar per dag, Har haft en extremt hög raid attendance so far.. Har ett gott humör, samt extremt lätt och ha med. Ofc the vanliga med raids. Har alltid med mig det nödvändiga som ska tas med.

    Skulle du vara intresserad av att rerolla till en annan klass ifall vi inte skulle behöva klassen som du spelar just nu? isåfall vilken klass och hur mycket experience har du med just den klassen?: Det med reroll är svårt för mig. Tackvare att min Main / alts sitter som hord på Tarren Mill.

    Berätta om dig själv, vem du är och vart du kommer ifrån: Mitt namn är David Esko. Bor i finland med min fru och mina 2 barn, Min fritid spenderar jag framför pc´n samt mitt PS4a. Har inget jobb och har inte haft det på dom senaste 10 åren. Mitt liv består av Barn och Spel. Medans frugan jobbar. Så man kan väll kalla mig för en Lyx Fars eller Hemma far med ett bättre namn. Dottern är väll inte för mkt spel intreserad, Men sonen min får jag lyssna på hela dagarna när han får pisk i Rainbow6. Annars är det väll inte så mkt annat och säga om mig. Älskar spel,öl och korv. Alltid hemma och till hands.

    Har du någonting du vill tillägga? Bacon? Är en achievement hunter. Har nu atm 20400 ca. Så är upp för allt med achi runs etc!

    Det var allt för mig. Vill ni har mer info är det bara att /w Ðevorah eller Elyzeria. Tack för att ni tar er tid att läsa detta. Mvh Esko (PS: Text kan inehålla Stavfell)

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.