Jump to content
CvGaming

Marcus1337

Member
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marcus1337

  1. * He also blocked me from helping a Medic*
  2. the accused player: Leo the accusing player: [MedicTrainee] Marcus.S He stole my helicopter at kavala hostpital. I sent him a message but he didnt come back. He later crashed with the helicopter! And combat logged... Han blockade mig också från att rädda en medic. Pictures: http://imgur.com/a/bpX5s
  3. Name: Marcus - [Medic Trainee] Marcus.S Offender-name: [A.R.S] B.Göran och en teammate Date: 00-09-24 Reason: Jag var i kavala och så kom det fram någon som sa att jag skulle hoppa in i hans bil så jag gjorde det. Sedan åkte han iväg en bit utanför safezone och sa att jag skulle lägga mig ned så jag la mig ned. Sedan skulle jag stå upp och hålla händerna över huvudet med och så försökte han råna mig men jag hade inte på mig ngn cash xD. Så dem två ARS stod där (förmodligen nya) och kollade på mig och sedan hörde jag ett snabbt "Du ska dö" eller något och så dödade dem mig. Ingen Rp alls i det dem gjjorde och det var en Rdm resutom. har fler bilder om det behövs.
  4. Name: MedicTrainee Marcus.S Offender-Name: LoA Sebastian Date: 00/07/13 22:14 Reason: Jag landade i Kavala och så kom 2 personen fram och frågade mig om jag skulle kunna köra dem till black market. Jag sa nej och förklarade varför. Så vi åkte till Peach Field för att göra lite lagliga saker. När vi kom fram sa de att deras rövar hade fastnat i helikoptern så jag sa att vi kunde åka till sjukhuset och fixa det. När jag landade och hoppade ut ur helikoptern så tog dem den och åkte där ifrån. Jag skrev till dem flera gånger innan dem landade. Dem trollade och var inte alls roliga. Har också en liten screenshot på dem i min helikopter.
  5. Name: Marcus Sven Offenders-Name: Gudrun Date: 2015-06-08 Reason: Han kör över andra och skriker fila ord. Tycker det är onödigt att han ska spela under tiden han inte använder sig utav RP. Jag tycker att han borde få en kort ban så att han skärper sig. Säkert andra som har sett honom trolla i Kavala market!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.