Jump to content
CvGaming

BorgenErik

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About BorgenErik

  • Birthday 05/30/1998

Contact Methods

  • Teamspeak
    E.Borgis

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BorgenErik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Name: Borgis Date: Någon gång under förra året. Reason: Jag var precis som alla andra, farmade och hade en ganska bra klan där vi inte hade några större problem. Tiden gick och jag hade sjukt kul på servern och gillade communityn väldigt mycket! en dag så berättade en kompis till mig om att man kunde dupea vilket jag tyckte var en jättebra idé vilket gjorde att jag höll på med duping dum som jag var. Nu i efterhand ångrar jag mig verkligen och förstår inte hur jag kunde vara så dum. Jag har nu börjat med Arma igen men tycker inte det finns någon så rolig server som Cv är. Jag skulle därför börja spela på Cv igen och jag ångrar mig verklligen. Jag hoppas detta går igenom och att jag kan börja spela med mina gamla kompisar igen då vi hade sjukt kul på Cv. Allt gott mvh Borgis fd Hassan Kahida.
  2. Name: Hassan Kahida Date: 2-3 månader sen. Reason: Blev permabannad utav att jag dupeade items för jag tyckte det var coolt och ville tjäna pengar. Ångrar mig dock något oerhört nu i efterhand och undrar hur fan jag tänkte. Är väldigt ledsen och ber om förlåtelse till dom drabbade som köpte dom items jag dupeat. Cvg var absolut den bästa roleplay servern på Arma III! Jag undrar nu om jag skulle kunna bli unbannad då jag inte har någon som helst tanke på att fuska mig till grejer igen för det var bara idiotiskt. Har nu kört på en amerikansk roleplay server och har lärt mig en massa nya grejer och fått förståelse för spelet och insåg också att det är mycket roligare att spela utan att fuska. Så nu frågar jag en gång för alla. Skulle ni admins kunna unbanna mig igen då jag saknar cvg som satan. Jag vet att er tillit till mig kan vara på 0 men låt mig bygga upp det och visa vem jag egentligen är! Mvh Hassan Kahida.
  3. Request Information Name: [F.G] Borgis Offender-Name: [ggg] Kroneholm Date: 2016-02-28. 17:30 Reason: He called me some stupid things when i wanted my Rook back because he looted med in safezone when i've got killed by a rdmer
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.