Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/08/19 in all areas

 1. 6 points
  M. Carter

  Mods?

  Vad sägs om några mods till servern? Nu har jag kollat på alla förslag som kommit till servern och såg att det fanns intresse för att få in några mods på servern. Med detta menar jag inte att vi ska modda om hela servern och dra en wipe utan att lägga in några få mods som kan göra det mer intressant att spela på CvG. Så det inte tar er längre än 10 minuter att ladda ner att från början. Tyck till och rösta. Håll även en låg ton mot varandra i kommentarsfältet då vi alla är här för att förbättra CvG - en ända onödig kommentar eller påhopp och jag tar bort den! Mvh M. Carter
 2. 5 points
  Kafarov

  Event - Spela

  Lördag 2019-02-09 kl 16:00 loggar alla in på servern och spelar till midnatt.
 3. 3 points
  bobin

  Event - Spela

  Desperat eller? spelarna kommer när det finns content på servern!
 4. 3 points
  Ayman

  Event - Spela

  Du borde bli event promoter
 5. 1 point
  M. Carter

  Intressekoll och Formulär

  Hoppades på att vi kunde hålla formuläret rent.. Men det finns andra tankar om det för vissa. Ni får chanser då jag lyssnar på er och försöker planera in lite tid för CvG utveckling men när ni inte ens kan hålla er för att slänga in en massa fuffens och annat skit så varför ska jag fråga er då? Jag jobbar på servern för jag tycker det är roligt att programmera, sedan är det ännu roligare när man kan göra sådant folk vill ha och ser att det faktiskt används. Hade jag inte brytt mig om att förbättra denna server hade inte varit Dev här. Ta era chanser att faktiskt få servern till något bra istället för att skicka in 4 formulär där ni skriver att ni är luckiiee och vill bli bannade och borttagen som mod. Er som faktiskt använder denna korrekt Big ups.
 6. 1 point
  A.Karlsson

  [PUBG] BlackAskel Montage

  Det var ett tag sedan Cvg fick se att riktigt mäktigt montage, men här har ni ett.
 7. 1 point
  A.Karlsson

  min MLG video!

  Okmej, bra fast lite oklar.
 8. 1 point
  A.Karlsson

  Ge Aldrig Bengan Tid Över

  #Sammaordsomleafy
 9. 1 point
  A.Karlsson

  Dreamhack Meetup *CLOSED*

  DIGIMON DIGITAL MONSTERS
 10. 1 point
  A.Karlsson

  Google Chrome

  Vad spelar det för roll, ta vad du tycker ser bäst ut? #SaveCharliesChrome
 11. 1 point
  A.Karlsson

  Ban request NorreN+

  Request Information Name: [?] Kirlss0n Offender-Name: [A.P.D] D.Williams / NorreN Date: 2016-01-07 21.00-24.00 Reason: Norren säger att detta är "dsync".
 12. 1 point
  A.Karlsson

  .

  Man kan inte loota pengar från marken. Man kan bara ta ut pengar på dom markerade atmsen. Man kan inte använda tempest på heroin feild. Lägg till orca (kappa) Man kan bara äga 3 hus atm, vet inte om det ska vara så eller det har blivit fel.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.