Jump to content

Simon

Member
 • Content Count

  9
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Simon

 • Rank
  Newbie

Contact Methods

 • Teamspeak
  Rogge

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stockholm

Gaming

 • IGN
  [SC] Roger Svensson
 • Twitch Nick
  TezlaHD
 1. Date: Kommer inte ihåg, länge sedan. Reason: Jag blev bannad för ganska så länge sedan. Jag blev bannad på grund av Duping vilket är ett ganska extremt brott, det förstår jag också. Jag har nu efter mer än 4 månader förstått att jag gjort fel och ber om förlåtelse. Jag har även några synpunkter om det nu skulle vara så att ni inte accepterar detta som jag gärna tar med en Admin på TS då jag inte känner för att skriva det här på forumet.
 2. Name: [sC] Roger Svensson Date: November-December cirka Reason: Hejsan! För ungefär tre - fyra månader sedan så blev jag bannad från den här servern på grund av duping. Jag erkännde allting och jag tog mitt straff för det jag gjorde. Jag lämnade då in en pban appeal eftersom jag gärna ville ha en chans att be om ursäkt för det som hände men jag fick som svar att jag skulle återkomma när allting "hade lagt sig" Jag tänkte att det kanske skulle gå att lätta på bannan nu då jag verkligen har saknat den här servern och jag förstår hur hårt admins på den här håller på reglerna och om jag får komma tillbaka så kommer jag att respektera och hålla mig till dessa regler. Jag skulle även vilja lägga till (även om det inte gör något) att jag tidigare kommer från spel som t.ex. Just Cause 2 och GMod. Vilket gör att det är helt normalt för mig att ''fuska'' till mig saker när jag spelar. Därför såg jag inte allvaret när jag dupade, vilket jag självklart gör nu. Jag tror jag är redo för att komma in på servern och starta om på nytt då jag nu förstår allt jag gjort fel och jag vet garanterat att jag inte kommer att göra om det. Tack! Simpen
 3. Name: [sC] Roger Svensson Date: 2015-01-06 Reason: Först och främst kan kan ju börja med en ursäkt och erkännande. Ja, jag dupade restarten nu för 30 min sen. Jag dupade 2 MX plus några sikten. Kan även erkänna att jag har dupat en gång till där jag dupade 1 MK18 och sikten. Jag ber om förlåtelse det var väldigt dumt av mig. Men sedan så skrev GW till mig på TS att han hade kollat på mitt konto under en dag och sagt att jag fått väldigt mycket grejer. Jag kan säga att min kompis [sC] Bengan Lagerblad slutade med ARMA och därför gav han mig hela sitt hus plus [sC] Sten Bäckström har ett fullt hus som gör att senaste dygnet har han flyttat över i stort sätt allt han har fått in. Jag skulle kunna tänka mig en gear-whipe eller liknande för att kunna få fortsätta spela på servern då jag lärt mig en stor läxa nu. Förlåt!
 4. Name: [L.D] Patty Offender-Name: LeadeR_OF_The_KinG13409 Date: 2014-11-19 Reason: Jag blev arresterad av polisen och hamnade i fängelse. Direkt när jag spawnar i fängelset så blir jag skjuten helt utan anledning. Efter att jag väntat ut de 2 minuterna sätter jag på mitt record program om börjar filma. Jag respawnar och springer runt. Sen blir jag forcad respawn och då dödar han mig. Efter det buggar allt upp. Jag kunde klicka respawn även fast jag inte väntat ut respawn tiden. Han dödar mig om och om igen. (Allt det fick jag med på film som jag länkar längre ner). Efter det hände massor av buggade grejer som var jätte konstigt men som inte har med Ban Requesten och göra så om någon admin vill veta mer som händer efter det, så är det bara kontakta mig. Filmen:
 5. Name: [K.F] Patty Date: 2014-10-30 Reason: Vi rånade 3 stycken personer. De var: [H.O]Messyaction, [R.M] Vorkuta och [R.M] Vasili ''Ghost'' Jez. Vi bad dom att hoppa ur bilen. De hoppade ur bilen och vi sa till dom att inte ta fram något vapen utan att lägga sig ner. Två lade sig ner och den sista tog fram vapen och siktade mot mig. Jag sköt honom. De andra två rånade vi på allt. När vi håller på att råna så tar den ena fram vapen och vi säger ta undan det. Han gör det inte så vi skjuter honom. Sen släpper vi den sista och kör iväg med deras bil. Efter 10 minuter planerar vi nya rån. Vi åker ut mot Peaches Field. Då blir vi jagade av en bil som sedan kör in i oss bak så att vår bil stannar. En i våran bil [K.F] Costas, hoppar ur bilen. De säger upp med händerna. Han hinner inte ens reagera innan de skjuter honom. Så jag börjar gasa iväg med bilen. Då blir alla vi 3 i bilen skjutna. De sa ingenting. Precis innan jag dör hinner jag trycka record med fraps. Det här är det som jag hann få med:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.