Jump to content
CvGaming

Gurkdjur

Member
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Teamspeak
    Gurkdjur

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stockholm

Gaming

  • IGN
    Ivan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gurkdjur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Gurkdjur

    Banned

    Det gjorde du inte alls? Edit: Vi fick det iaf inte.
  2. Det var jag som sa det. Han hade inte shadow så han spelar in långa fraps klipp. Menade att han skulle göra en cut i inspelningen just då för att klippa ut den här scenen.
  3. I am one of the GC clan guys who were laying dead, they had rdm:d us before you got there and started verbally abusing us in side after that. He later rdm:d me in Kavala.
  4. Schysst! Messar dig ingame efter servern restartat
  5. En liten fun fact - såg att polisen som mördade alla i Pyrgos igår (typ Emmet) blev permbannad för god mode, eller såg jag fel?
  6. absolut! Nej, när HRA kom till platsen trodde vi att de skulle hjälpa oss men de var tydligen värre än polisen :/. Tack för att jag fick en chans att behålla mitt vapen!
  7. Inser att det var dumt att inte lämna området, men nya som vi är på servern tyckte vi det var intressant och EN av mina kompisar hade tänkt fråga om han kunde få betala en bot till (han hade redan betalat en på 100k) om att få behålla sitt vapen. Verkar som att han avbröt något väldigt viktigt med tanke på straffet... Synd att han förstörde eran RP men han var väldigt sur över att ha förlorat sitt nya vapen och en ny spelare, som inte har hunnit RP:a så mkt på servern. Får se, ska fortsätta grinda idag men tack för erbjudandet!
  8. Tack för erbjudandet! Får väll dock fortsätta farma idag men kanske kontaktar dig om det går käpprätt åt helvete som igår :P
  9. Grejen var den att mina kompisar fick aldrig möjlighet att betala bot för att behålla sina trgs, och det var det dom frågade HRA vilket en av poliserna sa att de skulle göra. När HRA förde oss till deras HQ påpekade vi att vi hade kört weed vilket de kan tyckas stödja och att det faktist var dem som hade fått in oss på brottets väg (när jag började köra i förra veckan efter en lång paus körde jag och mina vänner koppar när HRA ambushade oss och bad oss att köra weed istället, att vi var slavar åt statsen osv.). Men de brydde sig inte och påstod bara att vi hade varit orespektfulla och avbrutit dom. ang. Pyrgos har jag varit med i såna här krig mot poliserna tidigare och tycker också det är kul. Det jobbiga var att jag spawna i Pyrgos, inga skott eller skyltar som tyder på att det är krig. Då är det rätt jobbigt att helt plötsligt bli skjuten i ryggen, till syne utan anledning.
  10. Tidigare ikväll var vi 3 pers som var och plockade weed på weed field. Polisen slår till och griper oss samt konfiskerar vårt gräs osv. Polisen som tar hand om mig är schysst och ger mig en 170k bot för att jag ska kunna få behålla mitt olagliga vapen (TRG). Han ber mig att åka och jag sätter mig i min Zamak och kör upp till mina kompisar (2 andra) vars TRG:S har blivit konfiskerade. Polisen säger att de ska ta eventuell bot för att få tbks sina vapen (som jag fick) med HRA, som har kommit dit under tiden. Mina två kompisar frågar just detta och då påstår en av poliserna, som står och pratar med [HRA] Charlez att vi har avbrutit dom. Polisen säger att rebellerna får ta hand om oss och de griper oss och flyger oss till HRA HQ där de avrättar oss för att "visa respekt". Visst, men jag har precis betalat 170k för att behålla vapnet och nu griper de mig utan anledning utan att jag ens har gjort nåt (har inte yttrat ett enda ord eller gjort någonting, endast en av mina kompisar som har "avbrutit". Men fine, det är väll inte hela världen. Så jag spawnar i Pyrgos och ska köpa ny gear till mig och en av kompisarna. Tar ut 700k för två TRG:S och går in illegal Guns, köper vapnen varpå det tydligen har kommit poliser till stan och de skjuter ihjäl mig medans jag står och handlar, inte ett hot på något sätt. Ligger sedan i 30 min och väntar på medic medans han revivar alla poliser men också min kompis. Sorry för Wall of text men är jävligt sur och tycker att det här var dåligt skött. Vi blir dessutom lootade i Pyrgos på våra nya vapen efter att poliserna skjutit oss. Min kompis har det på shadowplay men fick inget namn. 1 mille i sjön som jag har jobbat mycket för.
  11. This is some serious bias. I was there with you, opas had robbed Johannes just before and you can clearly hear Johannes asking multiple times for Opas to keep his hands up. He gave him a few extra warnings and then shot him because of the HRA coming with the chopper. We have 3 different witnesses that this happened and you can also hear it in the video. Im the guy coming down the hill in the video, nick "Ivan".
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.