Jump to content
CvGaming

ASD Välkommnar dig!


Boyka
 Share

Recommended Posts

                                                                           

                                                                               HALLÖJEN PEOPLE Vi är ALL SWEDISH DUNK

 

 

SNAUS.thumb.jpg.12bb6cc6bfae2f1eccfdf19079c2941c.jpg

ASD Bakgrund: ASD är ett gäng fullt med hat mot allt och alla. Den enda gången ASD är aktiva i staden är från 00:00 till 08:00. De två Bröderna AYIA och Abdulhak har haft en svår bakgrund genom att många rebeller snodde deras farbror Hassans oliver. Som payback så härjar AYIA och Abdulhak runt och rånar alla som rånar andra, lite som apd men outlaws.

 

Nu på senare tid har Abdulhak och AYIA tjänat en förmögenhet på sitt rånande och tänker sig för att sluta och istället flytta till den tropiska halvön stratis. Men Helt plötsligt ringer det i telefonen, Det är Farbror Hassan säger AYIA till Abdulhak. AYIA får tydligen höra att femton rebeller har kört in och vandaliserat Hassans Oliv Stash. Och tre veckor innan hade tydligen två påtända kastanjenötter hittat stashet och hade bestämt sig för att pissa på oliverna. AYIA och Abdulhak blev helt rasande och snabbt som fan rusade till oliv fabriken och hittade en stackars kastanjenöt som höll på att fixa sig lite snabba cash av Hassans oliv stash. AYIA och Abdulhak så arga som de var hotade Kastanjenöten med att de skulle döda hela hans familj om han fortsatte. tillslut fick AYIA och Abdulhak tillbaka oliverna och lyckades faktiskt sälja de så att Hassan kunde på med vinst. De fick även två maximerade vapen som ett förlåt för besväret. Slutet gott allting gott. 

Så kortsiktigt sagt JIDRRA INTE MED HASSAN ANNARS NI BLIR KLIPPT!

TILLFÄLLIGA MEDLEMMAR:

AYIA: CASPEJ

Abdulhak: BOYAK

Abdi Ali : FUCKIN LIMAPNOOO

Tjack Lars : AYMAN

OBS: NYA GÄNGMEDLEMMAR SÖKES!!!!!!!!!

GÄNG VI HATAR: 

Devious : [[)]

Tjockisar : [K]

Stora Maskiner : [S.M]

Vendetta : [V]

 

 

Edited by Boyka
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.