Jump to content

Altis Life

Welcome to CvGamings Altis Life.

Forums

 1. Announcements

  Patch Notes, and other Altis Life related announcements

  56
  posts
 2. Support Application   (1237 visits to this link)

  Apply here if you want to apply for a support roll.

 3. Rules

  Here you find the rules that apply on our server. Make sure you read them.

  8
  posts
 4. Guides

  Here you will find guides that will help you on your adventure on Altis

  7
  posts
 5. General Questions

  A forum where you can ask anything regarding Altis Life!

  41
  posts
 6. Suggestions and Feedback

  Any suggestions or feedback regarding our Altis Life server? Write them here!

  192
  posts
 7. Faction Information

  A forum with information regarding our factions

  3
  posts
 8. Bug Reporting

  To keep the server running as smooth as possible. Please report any bugs you might find while playing

  49
  posts
 9. Police Applications

  Apply here if you want to be a whitelisted police on our Altis Life server.

  263
  posts
 10. Medic Applications

  Apply here if you want to be a whitelisted medic on our Altis Life server.

  224
  posts
 11. Gang Zone

  Gang presentations, gang wars, and more

  7
  posts
 12. 10269
  posts
 • Topics

 • Posts

  • CvGaming - GTA-RP FiveM Regler  Introduktion  Här är våran officiella regel lista för CvGaming RP. Om du spelar på våran server är du skyldig att känna till alla regler nedanför om du spelar på våran server. Du ska även regelbundet kontrollera eventuella ändringar till vårat regelverk. Vid ändringar kommer vi att lägga till notiser längst ner i slutet av regelverket.  Vi vill att alla ska trivas och ha roligt. För att det ska ske måste vi alla främja ett bra rollspel och på så vis kan vi ge varandra en bra spelupplevelse. Våra regler är strikta och om du begår ett regelbrott kommer du att bli straffad efter administrativ bedömning som kan vara allt från en varning, temporär avstängning eller permanent.  Om du stöter på en annan spelare som begår regelbrott ska du inte bryta din egna RP för att peka ut denna person. Vi vill att du samlar bevis och kontaktar en av våra moderatorer som får lösa det.  "Förbjudet enligt lag" och "Enligt lag"- Är ingen serverregel utan en hänvisning till något som är olagligt/lagligt in-game. Det är polisens uppgift att straffa dig om du begår något olagligt. 1 kap. Allmänna Regler  2 kap. Roleplay    3 kap. Fordon   4 kap. Rån/Gisslan/Brott  5 kap. RDM/VDM, FailRP, FearRP  6 kap. Metagaming, Powergaming, CharacterFail, RevengeGaming 7 kap. Allmänna rättigheter och lagar    8 kap. Vapenlagar   Ordförklaringar  OoC = Out of Character 
   IC = In Character 
   RDM = Random Death Match 
   VDM = Vehicle Death Match 
   NPC = Non-player Character 
  • CvGaming RP Whitelist ansökan 18+ Innan du kan börja spela på vår server måste du svara på denna ansökan. Vi har en åldersgräns på 18 år och alla ansökningar som är under 18 år kommer att nekas utan notifikation. Det finns risk för att du måste bevisa din ålder för oss om vi känner oss osäkra. Om du skriver till oss angående din ansökan har vi rätt att neka den utan notifikation. Kopiera denna template och gör en post i samma sektion som denna templete ligger i. Titeln på din ansökan ska vara "Whitelist ansökan". Se till att följa templaten ordagrant eftersom annars finns det risk att du kommer få göra om den. Ju bättre din ansökan är, desto högre chans är det att vi tar in dig. När du är klar kan du sätta dig i whitelist rummet så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt. EMAIL ADRESS   HAR DU LÄST VÅRA REGLER?   VAD ÄR DITT ALIAS I DISCORD/TS?   VAD ÄR DITT FULLSTÄNDIGA NAMN IRL? (IN REAL LIFE)   HUR GAMMAL ÄR DU?    HUR LÄNGE HAR DU HÅLLT PÅ MED RP?   VAD ANSES SOM RDM? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL   VAD ANSES SOM VDM? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL    VAD INNEBÄR FEARRP? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL   VAD ÄR METAGAMING? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL   VAD ÄR POWERGAMING? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL   VAD ÄR NLR? GE OSS EN BRA FÖRKLARING OCH ETT EXEMPEL   VAD SKA DU GÖRA OM NÅGON GÅR OOC?   VAD BETYDER IC?   FÅR MAN ANVÄNDA RP I CHATTEN?   OM DU MÄRKER ATT DET PÅGÅR ETT RÅN PRECIS DÄR DU BEFINNER DIG, VAD GÖR DU?   VAD KAN VI FÖRVÄNTA OSS AV DIG?   VEM ÄR DU? VAD ÄR DIN BAKGRUND? GE OSS EN KORT BESKRIVNING ÖVER VEM DU ÄR [IC] (MINST 300 TECKEN)   ÄR DU INTRESSERAD AV NÅGOT ARBETE UTÖVER DET SOM ARBETSFÖRMEDLINGEN HAR ETT ERBJUDA, T.EX. POLIS, SJUKVÅRD M.M   UNDER VILKA TIDER TROR DU ATT DU KAN VARA SOM MEST AKTIV PÅ SERVERN?   VAD ÄR DIN STEAMPROFIL? (HTTPS://STEAMCOMMUNITY.COM/ID/XXXXX/)  
  • Tråkigt att höra... :/
  • Vi fick ihop ett gäng vid våran sista push till att få igång servern och gjorde allt du sagt där, dom gjorde satte ihop events minst en gång i veckan. 
   Fraktionsmedlemmar var också aktiva en bra tag när servern hade dippat men detta hjälpte inte, så att lyckas skrapa ihop 20 stycken som är "sugna" tror jag inte är så lägg när motivationen är nere på noll
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.