Jump to content
CvGaming

Kupa avstängnings överklagan -Teamspeak3-


Kupa
 Share

Recommended Posts

            Appeal Information

            Name: [?] Kupa Cvaz 

            Date: 2016 / 14 / 2

En person som inte är en community medlem, kommer in på Teamspeak och skriver till folk och trollar med namnet Afriel. Ja! Varsågod Afriel, då är det läge att slå banhammaren i bordet. 

En person som har spenderat 1000+ timmar på servern / forumet / teamspeaken byter namn till Afriel i 1 minut prox och skriver till en bekant irl och flörtar lite, då är det läge till att faktist lägga ner den där fastklistrade banhammaren på bordet och öppna käften om problemet istället. Som sagt igår på steam Afriel, detta är endast ett personligt problem. För uppenbarligen bryr du dej inte om vilka problem som uppstår när man måste prata med MINST 5 gäng varje restart om vad dom/vi gjorde fel osv. Och det gör vi endast för att CvG ska ha spelare, inte lägga ban recqs direkt. Så småning om kommer det ligga ban recq överallt ifall du inte kan prata om det. Men är det du vill, kan jag jätte gärna hjälpa dej med det. Helt otroligt. 

Nämna detta problem till dej igår, då skall jag quota vad du skrev:

Quote

Afriel: Vad blir det för problem?

Afriel: Då lär sig folk att lägga ban recs direkt

/Kupa

Edited by Kupa
Link to comment
Share on other sites

Du verkar verkligen inte förstå felet med att ta en admins namn och ha en baktanke om att personen du skriver till ska tro det är en admin.

Spelar absolut ingen roll om det är en ny person eller en gammal spelare, gör inte så!  Din ban kommer att kvarstå på teamspeak.

Är det så att ni hamnar i en knivig situation med något gäng eller fraktion, så får isf en annan spelare i ditt gäng sträcka ut sin hand.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Afriel locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.