Jump to content
CvGaming

Information gällande NLA & Steam free weekend


Legacy™
 Share

Recommended Posts

Godkväll CvGaming!

Det har kommit till vissa spelares kännedom att N.L.A:are har börjat söka sig vidare ifrån faktionen och detta har skapat en del ryktesspridningar till vad som kommer att hända med fraktionen i framtiden. För att stoppa spekulationer kring detta så kan jag meddela att N.L.A kommer att tas bort vid nästa patch och vi kommer då även att ta fram en alternativ ersättning till NLA, vad detta blir kommer i dagsläget att vara en hemlighet men vi tror och hoppas att det är något som ni kommer att uppskatta!

Mer info om detta kommer att delas ut när det närmar sig patchdag. Vi kommer inte att svara på frågor kring NÄR patchen kommer eller VAD den kommer innehålla!

 

Gällande Arma free weekend så kommer vi att stänga databasen i några dagar framöver medan Arma3 är gratis samt till 80% rabatt för att förhindra eventuella fuskare och trollare att ta sig in på servern. Stängd databas innebär att INGA nya spelare kommer att kunna ta sig in på servern tills det att vi öppnar upp den igen, gamla spelare som redan finns med i systemet kan ansluta som vanligt! Har ni kompisar eller liknande som vill komma in så får ni kontakta en Administratör/moderator så får vi se hur vi kan lösa problemet!

 

Med vänliga hälsningar 

 

CvG Admin Crew

Link to comment
Share on other sites

  • Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.