Jump to content

luckiiee

Moderator
 • Content Count

  692
 • Donations

  30.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by luckiiee

 1. Tagit bort den. ACCEPTED!
 2. Finns alltid ett gäng människor där mognadsnivån är lägre än gröna bananer, sålla bort dom bara och fokusera på de som faktiskt bidrar något till servern genom att komma med förslag för förbättringar
 3. luckiiee

  Patch 6.3

  Eeeey kom inte hit med attityd
 4. luckiiee

  Patch 6.3

  Du plockar, processar och säljer inte i luften. Tarun tar mer skott mot både rutan och rotorn innan den går sönder vilket ger dig större chans att hinna iväg än med en mohawk, är nog så Öberg resonerar.
 5. luckiiee

  Patch 6.3

  Regel för taru nu!
 6. luckiiee

  Altis Life Rules

  Added rule: Taru is only allowed to farm with, using it as a scouting vehicle or in any relation to fights is now bannable.
 7. Det vet jag faktiskt inte, nå det spelar ingen roll nu heller.. Rebellerna är ju borttagna
 8. Det får du inte tag på nånstans just nu, varken det eller veckopass
 9. Eller hur, bättre sent än aldrig!
 10. Det är dina egna spekulationer och slutsatser, behöver inte överensstämma med verkligheten.
 11. Nu var det ju jag och öberg som tog in rebeller, så kan ju tala om vilka jag inte kände eller spelat oväsentlig tid med innan dom blev rebeller: Clabbe, Carter, p0lski, unreal, cali, johansson, screan, limpano, harrisson, darwin. Givetvis var inte rebellerna öppen för alla, vad hade meningen med whitelist varit då? Man fick söka sen utvärderade vi huruvida vi tyckte personen var faktionsmaterial just då eller inte. Edit: Känner harrisson och darwin som staff givetvis, men inte som spelare och har nog aldrig spelat med någon av dom innan heller vad jag kommer ihåg (möjligvis en kort period med darwin).
 12. Varför lägger du in sånt här som överhuvudtaget inte stämmer? Jag kände ingen i rebellerna irl (förutom Öberg men han spelade knappt), möjligvis spelat med några av dom tidigare men många var nya bekantskaper också. Samma för Öberg och Harrisson.
 13. luckiiee

  Shoutbox Ban Appeal

  Min son sitter vid datorn och kollar YouTube eller spelar minecraft, kan vara därför. Vad det nu spelar dig för roll vet jag inte.
 14. luckiiee

  Shoutbox Ban Appeal

  Fått reda på att det var @Afriel som la den. Så han får även ta din appeal
 15. luckiiee

  Shoutbox Ban Appeal

  Är inte vid datorn, eller hemma heller just nu.
 16. luckiiee

  Shoutbox Ban Appeal

  Det var inte jag som la din shoutbox ban och jag har ingenting mot dig.
 17. Fick också så för ett tag sen, då var jag tvungen vänta till efter restart och då fungerade det igen. Har du prövat nu efter 12 restarten?
 18. Kan säga att jag hörde skott i pyrgos området, dessutom var detta en anordnad fight mellan NLA och APD. Vi fick svaret på var dom höll hus av dom själva nån sekund senare då det uppstod förvirring var vi skulle fightas med dom, detta kan nog någon i APD intyga även dom.
 19. luckiiee

  DMS

  Låser denna tråd då folk helt har missuppfattat att det är en omröstning om man vill/inte vill ha en grej, och inte en free for all shitfest där man verkar ta för givet att det ska in på servern för det ligger en vote här.
 20. luckiiee

  DMS

  Nej hela servern är inte högrankade fraktionsmedlemmar, du kan rösta nej och det räcker gott så. Tack
 21. Kan inte ni som reagerar med "haha" på mycket av det staff skriver ta och också komma in med er input istället? För det för inte oss framåt om man inte kan ge sin syn på saken!
 22. Måste ju bemöta dom exemplen du ger, i det här fallet så har han gjort fel, därför han fick en ban och en chans att refunda.
 23. Aa fast den situationen gick jag med på att släppa bannen om obbe o den andre personen kunde komma överens om refund, det kunde dom inte. Jag är en av dom som hade hand om den situationen och jag kan inte komma ihåg att någon sa at de skulle göra likadant?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.