Jump to content

luckiiee

Moderator
 • Content count

  631
 • Donations

  30.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by luckiiee

 1. luckiiee

  ban appeal on [K] Johan & [K] Pernilla

  Händer det något här? @Adam Folkesson
 2. luckiiee

  Gällande framtiden utav Altis Life.

  Ja du får ju kontakta mig, öberg eller folkesson alternativt göra en ban appeal, du kommer inte magiskt bli unbannad
 3. luckiiee

  Ban Request

  Skitbra! Låser tråden
 4. luckiiee

  Ban Request

  @Sveedberg det är de jag vill konstatera att dom inte gjorde, därav volymen Hör ingen engage i den här videon, men hör knappt nåt alls mer än ditt vrål
 5. luckiiee

  Ban Request

  Ljudet är så pruttlågt så jag hör inget från ingame nästan? Kan du fixa det och lägga om den igen?
 6. luckiiee

  Just another random topic v2

  Sen är civ gäng och fraktion två helt olika saker så man ska inte jämföra så. Men jag känner väl att flera liv för fraktionsmedlemmar egentligen bara skulle tillämpas isf när man är max 3 inne och det för både ni och jag vet att det älskas att baita kos för lite gear.
 7. luckiiee

  Jaha

  I gyazon så kör du väl helin? ^^ som är påväg att spränga medicens bil innan bilen kommer och spränger allt ^^
 8. luckiiee

  Jaha

  Stod och speccade detta enorma clusterfuck, ena från det gänget stod och knockade en medic, en annan slängde massa flashbangs, en tredje rdma medicen och en fjärde körde in en bil i en annan så en massa sprängdes. Det resulterade i att jag tog alla. Kommer inte ihåg videon men om Putin skickar den igen o allt är ok så är det väl bara unbanna
 9. luckiiee

  Just another random topic v2

  Tänkte bara flika in på den topicen: Det har testats, rebellerna hade bandit som sin bas vilket ligger nära Sofia. Om poppen vore 100 kanske det hade funkat, men det gör de inte nu. Det är helt enkelt alldeles för långt från där dom andra spelarna är.
 10. luckiiee

  Medic application (MrCat) (MRCAT)

  Write to me on teamspeak.
 11. luckiiee

  Medic Application Klego [Hololol]

  Write to me on teamspeak.
 12. luckiiee

  Ban Appeal - Bahadur

  Approved, unbanned.
 13. luckiiee

  Altis Life Comeback?

  Där är det ju enklast att dom som är bannade och sugen på att börja spela igen gör en ban appeal. Mycket bättre än att vi ska sitta och unbanna random spelare som vi ändå inte vet om dom kommer spela på cv mer
 14. luckiiee

  Vad tycker ni?

  Okey ja så är det ju.
 15. luckiiee

  Vad tycker ni?

  Jo jag förstår det, men då är den amerikanska spelarbasen mycket större än svenska Bara kolla den här grafen, tycker den visar att vi är på en ganska stup nedåtgående kurva: https://gyazo.com/4f47fb9ec13bec20e95bba3bbdb065db
 16. luckiiee

  Vad tycker ni?

  Kan du utveckla vad du menade här?
 17. luckiiee

  Vad tycker ni?

  Hör vad du säger eggis, gäller att nån har tiden och orken att göra dom förändringarna med. Vi tar upp det som skrivs här.
 18. luckiiee

  Vad tycker ni?

  Aggressiv? Jag svarar på ditt påstående då det är helt felaktigt, att du anser de som aggressivt får stå för dig, man får ha olika åsikter om saken.
 19. luckiiee

  Vad tycker ni?

  Varför tror du dispute a Ban tråden finns? Vet att admins unbannat en hel drös med folk som varit bannade för dupeing för länge sen. Och skriv inte varför vi bannat folk och att det är småskit för du har faktiskt ingen aning.
 20. luckiiee

  Vad tycker ni?

  Av anledningar, duper man grejer åker man, beter man sig jävligt illa åker man. Inga konstigheter
 21. luckiiee

  Vad tycker ni?

  Läs sista stycket i det jag skrev. Sen har vi lagt in saker spelare vill ha, nu senast 7.62 och helt ärligt så gjorde det ingen skillnad. Som jag skrev så är arma inte lika lockande längre och den spelarbas som fanns förut finns inte längre. Tyvärr.
 22. luckiiee

  Vad tycker ni?

  Hoh var ska jag börja.. Finns en anledning till det är 4 timmar mellan restart, 24 timmar mellan är inte möjligt. Då var den punkten klar. Vet du hur många bans det ligger (alla av helt rätt orsaker) säg att vi skulle ge moneydupers en ny chans, vet du hur länge det skulle ta att sålla ut alla bans från vilka som ska ha kvar ban och inte, ta bort allas ban finns inte på kartan. Vissa av grejerna du föreslår går inte att göra alls, vissa av dom tar en jäkla massa devande, dvs en jäkla massa tid. Den tiden finns inte för de som devar nu, det skulle konsumera upp all fritid, man får komma ihåg att allt jobb som sätts in i servern är ideellt, allt från devande till att moderera in-game samt forum och teamspeak. Reglerna är skrivna på det här sättet för att folk inte har sunt förnuft, det är tillagt regler PÅ regler för att förtydliga vad man inte får eller får göra, ganska klasklara regler tycker jag. Rimlig tid är tid för personen att följa en uppmaning, sätter vi en sekunder regler så sitter vi bombade med Ban reqs om att "De gick bara 18 sekunder" och liknande, och isf skulle folk som blir engageade springa och ta skydd under dom 20sek för då får dom andra ändå inte skjuta? Eller ska man specificera ännu mer, du förstår säkert vart jag är påväg här. Ta bort safezones kanske skulle funka med den lilla spelarnas vi har nu, men aldrig nånsin om det började trilla in fler personer, kavala är trollens heaven. Korrupt polis har vi testat om de gick att ha, slutade som med allt när man ger lillfingret, hela handen blev uppäten när man lastade hemmts full med gear och körde till polares hus.. Uppskattar förslagen men det du vill ha är alldeles för tidskrävande för en "hail mary" till ett spel som tappar folk dagligen och gått ner 20% av sin spelarbas på 3 månader. Kolla hur våra svenska server kollegor har de, ena stängde nyss ner sin server. Den andra ligger på kring 40 pers, det är dom 40 plus dom få vi har som finns kvar. Tycker du det är värt lägga ned den tiden på något som oddsen pekar på är förgäves?
 23. luckiiee

  GTA-RP Intressekoll

  Nu har tråden varit uppe ett par dagar, vi har fått in en massa röster där majoriteten är positiva till en GTA RP server. Tyvärr inte lika mkt feedback om vad för innehåll servern ska ha men vi tacker er som lagt fram förslag och idéer, vi kommer nu utforska möjligheterna för dom förslagen att bli verklighet på servern. Allt kommer ju givetvis inte komma in men vi hoppas att kunna få in så mycket av det ni vill som möjligt. Låser tråden nu, mer info kommer upp här på forumet inom kort!
 24. luckiiee

  GTA-RP Intressekoll

  Hej alla medlemmar i CvGaming, vi i staff har funderat på att kicka igång en GTA-RP server. Tanken har varit att vi kör whitelistad server. Lägger till en omröstning och utöver den vill jag gärna att ni kommer med förslag och idéer på mods/annat som skulle kunna tänkas vara kul att ha på servern. Vi kommer eftersträva en mycket seriösare RP än vad som är på våran ArmA server i dagsläget, FearRP kommer vara något som är stenhårt blandannat. Tanken är att vi ska få en server med mycket seriöst och roligt RP där det sistnämnda ligger i fokus, därav kommer vapen vara något man inte får tag i så lätt. Vi kommer eftersträva att ha en fungerande Poliskår, EMS, Mekaniker, Bilhandlare, Mäklare medmera. I början behöver vi först och främst underlag för Polis och EMS då dom är vitala för att servern ska fungera. Så kom med input, förslag och idéer för vad ni tror skulle göra servern lyckad! Och som vanligt håll god ton i kommentarsfältet, kommentarer som inte hör hemma i denna tråd eller bara är allmänt negativa kommer plockas bort direkt. Tack!
 25. luckiiee

  GTA-RP Intressekoll

  Personligen känner jag att åldergräns är bra, det är eftertraktat av gta rp communityt och har bevisat ge bättre RP. Hur det blir med denna server är dock osagt än så länge.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.