Jump to content
Sign in to follow this  
XtreeaM

Ban appeal [Mr.Chang]

Recommended Posts

Name*Your in-game name*  Mr.Chang

            Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened> tror de va ''2018-12-18''

            Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here.

Jag hade precis börjat spela nu på cv när de öppna igen med gänget [JWK], och samma dag så blir alla i gänget bannade pga att ''Medlemskap i gänget JWK innebär ban på cvg!'' . Jag hade inte gjort något fel alls eller brutit mot några av servens regler. Tycker detta är fel och skulle gärna vilja komma tillbaka igen o spela eftersom jag saknar Arma o RP. Jag vet att av olika skäl så är vi som va med i detta gäng inte så omtyckta av vissa och de förstår jag, men jag anser att jag alltid haft en bra attityd och inte gjort några fel eller betett mig dåligt mot varken spelare eller någon i 'STAFF' gänget, och om någon tycker det eller fått en dålig uppfattning av mig så ber jag om ursäkt men jag är bara en glad kille som vill lira Arma. Så jag önskar att Admin teamet vill ge mig en chans o komma tillbaka på Cvg med glädje o aktivitet😉

Tack för mig MWH Mr.Chang (M.Coley, XtreeaM)❤️

c69c61f8133be844da43149e42f71b80.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.