Jump to content
CvGaming

Banrequest (?) Hejsan rdm hra hq vid atm


Alexei
 Share

Recommended Posts


 

  1. Use following template. Answer the questions and statements.
     

            Request Information

            Name: *[K.F] Alexei

            Offender-Name: *(?) Hejsan*

            Date: 2016-01-01 - ungefär kl 12:45>

            Reason: (?) Hejsan rdmade mig i hras hq vid en atm jag var exakt 30m ifrån den och han sköt mig, och hejsan sköt på hans röda offroad ifall det nu är han offroad, men skotten studsade på mig så då sköt jag på hans däck och efter det så sköt han mig, och kort därefter när [K.F] S. Tigris var påväg så loggade han ut ur servern så det blir combatlogg, Jag kommer skicka video o screenshots till admin när dom har tid och vill att jag ska skicka det.

 

Bevis: https://www.youtube.com/watch?v=oveFW5sDBAo och på denna screenshotten visas det var offroaden står https://gyazo.com/6266b86ade1ddcf4127e60fabbe6605c och på denna video bevisar när han combatloggar https://www.youtube.com/watch?v=9MQs_CTSNl4&feature=youtu.be

Link to comment
Share on other sites

  • Guest locked this topic
  • Guest unlocked this topic
3 minutes ago, A.Karlsson said:

Vart är videon när du dör? Bevis på allt? Du har bara en bild på när du ligger död. Vart är beviset att det inte har gått 15 minuter? Inget bevis på att han är i checkpointen för i videon kryper du bara runt utan att se han.

Han får inte logga ut från servern om vi har KOS på honom...

Link to comment
Share on other sites

Just now, S.Tigris said:

Han får inte logga ut från servern om vi har KOS på honom...

Vart är beviset att ni har KOS på honom? Du visar i 5 minuter när du kryper runt. Får man se 15 min video från dig kan man se hur lång tid det är kvar på kosen. Vart var du var när han dog etc

Link to comment
Share on other sites

Videoklippet är lite för kort för att jag ska kunna göra en riktig bedömning, så du har 24h på dig att korrigera och lägga upp ett videoklipp som visar 15minuter från att du dör ---> han loggar sker inte detta så måste jag tyvärr autodeclina. 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.